ÇATALCA’DA RAMAZAN GECELERİ İLÇE HALKININ NEŞESİ

Kültür 25.03.2024 - 15:00, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:29
 

ÇATALCA’DA RAMAZAN GECELERİ İLÇE HALKININ NEŞESİ

Çatalca halkı Başkan Mesut Üner döneminde ilçenin artık gerçekleşen etkinliklerle birlikte kültür ve sanat ilçesi olmanın sevincini ve coşkusunu yaşıyor. Yılın her döneminde döneme uygun etkinlikler Çatalca’daki coşkuyu tavan yapmaya devam ediyor.
Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in ilçe halkına armağan ettiği Ramazan sokağında etkinlikler büyük bir eğlence ve neşeyle ikinci haftayı da geride bıraktı. Ramazan alış – verişinin de yapma imkanınında bulunduğu Ramazan sokağında, her akşam etkinlikler çocuk etkinlikleriyle başlıyor. Sonrasında ise sevilen sanatçıların konserleri alandaki coşkuyu tavan yapıyor. Coşkunun tavan yaptığı Ramazan etkinliklerinin ikinci haftasında Erhan Uslu, Ebru Yaman, Fatih Demir, Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Neşe Demir, Rumeli Orhan – Kemal ve Volkan Gidiş sahne alarak ilçe halkına neşeli ve eğlenceli anlar yaşattılar. Ramazan etkinliklerinin ikinci haftası sonrası açıklamalarda bulunan Başkan  Mesut Üner; ‘’Ramazan etkinliklerimizin ikinci haftasında da Çatalca  halkımızın 7’den 77’ye neşesine ve eğlencesine şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Ramazan vesilesiyle azda olsa ilçe halkımızın neşesi ve eğlencesine destek olduysak ne mutlu bizlere. Çatalca artık gerek yaptığımız yatırımlar gerekse gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle adeta bölgemizin kültür – sanat etkinlik merkezi oldu. Ramazan geceleri programlarımıza halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ederim. Daha nice etkinliklerde halkımızla birlikte olma umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi. 
Çatalca halkı Başkan Mesut Üner döneminde ilçenin artık gerçekleşen etkinliklerle birlikte kültür ve sanat ilçesi olmanın sevincini ve coşkusunu yaşıyor. Yılın her döneminde döneme uygun etkinlikler Çatalca’daki coşkuyu tavan yapmaya devam ediyor.

Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in ilçe halkına armağan ettiği Ramazan sokağında etkinlikler büyük bir eğlence ve neşeyle ikinci haftayı da geride bıraktı. Ramazan alış – verişinin de yapma imkanınında bulunduğu Ramazan sokağında, her akşam etkinlikler çocuk etkinlikleriyle başlıyor. Sonrasında ise sevilen sanatçıların konserleri alandaki coşkuyu tavan yapıyor. Coşkunun tavan yaptığı Ramazan etkinliklerinin ikinci haftasında Erhan Uslu, Ebru Yaman, Fatih Demir, Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Neşe Demir, Rumeli Orhan – Kemal ve Volkan Gidiş sahne alarak ilçe halkına neşeli ve eğlenceli anlar yaşattılar. Ramazan etkinliklerinin ikinci haftası sonrası açıklamalarda bulunan Başkan 

Mesut Üner; ‘’ Ramazan etkinliklerimizin ikinci haftasında da Çatalca 

halkımızın 7’den 77’ye neşesine ve eğlencesine şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Ramazan vesilesiyle azda olsa ilçe halkımızın neşesi ve eğlencesine destek olduysak ne mutlu bizlere. Çatalca artık gerek yaptığımız yatırımlar gerekse gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle adeta bölgemizin kültür – sanat etkinlik merkezi oldu. Ramazan geceleri programlarımıza halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya sonsuz teşekkür ederim. Daha nice etkinliklerde halkımızla birlikte olma umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.