BU YOL ÜNİVERSİTEYE GİDER

Eğitim 23.11.2023 - 16:30, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

BU YOL ÜNİVERSİTEYE GİDER

Esenyurt Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilere “Bu Yol Üniversiteye Gider” başlığı adı altında eğitim semineri düzenledi.
 Öğrencilerin geleceğine yön verilen bu seminerde, gençler sorularının cevaplarını tanınan eğitimci Yaşar Aslan’dan aldı.   Esenyurt Belediyesi, Sürekli Eğitim Merkezi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarına eğitim semineri düzenledi. Matematiğe dair püf noktaların tartışıldığı söyleşinin konuğu sosyal medyada Mathman olarak ünlenen Yaşar Aslan oldu. Uzman eğitimci, Esenyurtlu üniversite adaylarına, matematiğin püf noktalarını ve derse nasıl çalışılacağı hakkında detaylı bilgiler verdi.     Umutlarını kaybetmesinler Söyleşinin konuğu Yaşar Aslan, öğrencilerin umutlarını kaybetmemeleri gerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu; “Esenyurt Belediyesinin yaptığı bu etkinlikten çok memnun kaldım. Gözleri ışıl ışıl parlayan arkadaşlarımızın burada birçok sorusuna cevap olmaya çalıştık. Benim kendi öğrencilerimde ki benzer eksiklikler, bu öğrencilerimizde de vardı. Hep birlikte bu eksikliklerin üzerine gittik. Belediye açısından böyle bir çalışmanın yapılıyor olması çok güzel. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u da bu konuda tebrik ediyorum.”   Daha özverili bir şekilde devam edecekler Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Mesut Parlak, bu söyleşinin Esenyurtlu öğrencilere fayda sağladığını belirterek şu ifadeleri kaydetti; “Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi öğrencileri, matematiğin nasıl öğrenilmesi ve matematikte yaşanılan sorunların nasıl çözülmesi gerektiği gibi sorulara cevap bulmak için buradaydı. Yaşar Hocamız, matematik korkusunun üzerine nasıl gidileceği hususunda da öğrencilerimizi aydınlattı. Öğrencilerimiz, bu seminer sayesinde çalışmalarına daha özverili bir şekilde devam edecekler. Verdiği bu bilgilendirici seminerden dolayı hocamıza teşekkür ediyorum.”                                                                                                                                                                                                                           
Esenyurt Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilere “Bu Yol Üniversiteye Gider” başlığı adı altında eğitim semineri düzenledi.

 Öğrencilerin geleceğine yön verilen bu seminerde, gençler sorularının cevaplarını tanınan eğitimci Yaşar Aslan’dan aldı.

 

Esenyurt Belediyesi, Sürekli Eğitim Merkezi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarına eğitim semineri düzenledi. Matematiğe dair püf noktaların tartışıldığı söyleşinin konuğu sosyal medyada Mathman olarak ünlenen Yaşar Aslan oldu. Uzman eğitimci, Esenyurtlu üniversite adaylarına, matematiğin püf noktalarını ve derse nasıl çalışılacağı hakkında detaylı bilgiler verdi.  

 

Umutlarını kaybetmesinler

Söyleşinin konuğu Yaşar Aslan, öğrencilerin umutlarını kaybetmemeleri gerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu; “Esenyurt Belediyesinin yaptığı bu etkinlikten çok memnun kaldım. Gözleri ışıl ışıl parlayan arkadaşlarımızın burada birçok sorusuna cevap olmaya çalıştık. Benim kendi öğrencilerimde ki benzer eksiklikler, bu öğrencilerimizde de vardı. Hep birlikte bu eksikliklerin üzerine gittik. Belediye açısından böyle bir çalışmanın yapılıyor olması çok güzel. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u da bu konuda tebrik ediyorum.”

 

Daha özverili bir şekilde devam edecekler

Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Mesut Parlak, bu söyleşinin Esenyurtlu öğrencilere fayda sağladığını belirterek şu ifadeleri kaydetti; “Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi öğrencileri, matematiğin nasıl öğrenilmesi ve matematikte yaşanılan sorunların nasıl çözülmesi gerektiği gibi sorulara cevap bulmak için buradaydı. Yaşar Hocamız, matematik korkusunun üzerine nasıl gidileceği hususunda da öğrencilerimizi aydınlattı. Öğrencilerimiz, bu seminer sayesinde çalışmalarına daha özverili bir şekilde devam edecekler. Verdiği bu bilgilendirici seminerden dolayı hocamıza teşekkür ediyorum.”                                                                                                                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.