KAMPÜS LİSE ESENYURT'TA YÜKSELİYOR

Dünya 22.01.2024 - 11:18, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:15
 

KAMPÜS LİSE ESENYURT'TA YÜKSELİYOR

Gençlerin daha nitelikli eğitim alabilmesi amacıyla hayata geçirdiği “Kampüs Lise” projesinde incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İlçemizin eğitim sorununa çözüm olacak bir proje. Binlerce öğrenci burada eğitim alma imkânı bulacak.
Kısa sürede sonuçlarını alarak ülkemize hizmet etmenin gururunu yaşayacağız” dedi.   Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim vaatleri arasında yer alan ve yakın zamanda yapımına başlanan “Kampüs Lise” projesini ziyaret etti. 1 Anadolu lisesi, 1 fen lisesi, 1 imam hatip lisesi, 1 meslek lisesi ve 1 spor lisesini aynı kampüste bir araya getiren projede incelemelerde bulunan Bozkurt, bu proje ile derslik başına düşen öğrenci sayısının azaltılarak gençlerin daha nitelikli eğitim alma imkânı bulacağını söyledi. Bozkurt şöyle devam etti: “Belediye bütçesi için çok önemli bir parayı buraya harcıyoruz. Bu proje, Esenyurt’ta eğitim sorununu çözeceği için bizim için çok önemli. Kısa sürede sonuçlarını alacağız.”   “Türkiye’nin yüz akı projesi”                     Projenin eğitim sorununa büyük ölçüde çözüm olacağını belirten Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Önümüzdeki yılın sonuna doğru bu projeyi bitireceğiz. Şu an gördüğünüz yerde, kapalı spor salonunun üzerinde bir de halı sahamız olacak, yaklaşık 600 kişilik seyircinin spor müsabakalarını seyredebileceği bir de tribün olacak. Hemen yanı başında yurdumuz var. Bu, Esenyurt’un ve İstanbul’un dışından gelen öğrencilerimizin konaklayacakları yurt. Bunun altında yemekhane, üstünde 5 katlı daha binamız olacak. Hemen yanı başındaki fen lisemizin kaba inşaatı devam ediyor. Temel işlem çalışmalarının yapıldığı yerde de imam hatip lisesi ve Anadolu lisesi yapılacak. Esenyurt’un değil Türkiye’nin yüz akı projesi. Kentlere göç eden gençlerin de birbirleriyle kaynaşması için çok büyük bir fırsat.”
Gençlerin daha nitelikli eğitim alabilmesi amacıyla hayata geçirdiği “Kampüs Lise” projesinde incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İlçemizin eğitim sorununa çözüm olacak bir proje. Binlerce öğrenci burada eğitim alma imkânı bulacak.

Kısa sürede sonuçlarını alarak ülkemize hizmet etmenin gururunu yaşayacağız” dedi.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim vaatleri arasında yer alan ve yakın zamanda yapımına başlanan “Kampüs Lise” projesini ziyaret etti. 1 Anadolu lisesi, 1 fen lisesi, 1 imam hatip lisesi, 1 meslek lisesi ve 1 spor lisesini aynı kampüste bir araya getiren projede incelemelerde bulunan Bozkurt, bu proje ile derslik başına düşen öğrenci sayısının azaltılarak gençlerin daha nitelikli eğitim alma imkânı bulacağını söyledi. Bozkurt şöyle devam etti: “Belediye bütçesi için çok önemli bir parayı buraya harcıyoruz. Bu proje, Esenyurt’ta eğitim sorununu çözeceği için bizim için çok önemli. Kısa sürede sonuçlarını alacağız.”

 

“Türkiye’nin yüz akı projesi”                  

 

Projenin eğitim sorununa büyük ölçüde çözüm olacağını belirten Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Önümüzdeki yılın sonuna doğru bu projeyi bitireceğiz. Şu an gördüğünüz yerde, kapalı spor salonunun üzerinde bir de halı sahamız olacak, yaklaşık 600 kişilik seyircinin spor müsabakalarını seyredebileceği bir de tribün olacak. Hemen yanı başında yurdumuz var. Bu, Esenyurt’un ve İstanbul’un dışından gelen öğrencilerimizin konaklayacakları yurt. Bunun altında yemekhane, üstünde 5 katlı daha binamız olacak. Hemen yanı başındaki fen lisemizin kaba inşaatı devam ediyor. Temel işlem çalışmalarının yapıldığı yerde de imam hatip lisesi ve Anadolu lisesi yapılacak. Esenyurt’un değil Türkiye’nin yüz akı projesi. Kentlere göç eden gençlerin de birbirleriyle kaynaşması için çok büyük bir fırsat.”

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.