BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN DEPREM TATBİKATI

Yaşam 09.03.2024 - 14:26, Güncelleme: 09.03.2024 - 14:26
 

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN DEPREM TATBİKATI

Beylikdüzü Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak, hazırlıkları gözden geçirmek ve afetlerle mücadelenin önemine dikkat çekmek amacıyla tatbikat düzenledi.
Tatbikatta görev yapan Nefes Arama Kurtarma ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Allah bize güç kuvvet versin ve biraz da zaman tanısın. Maalesef İstanbul depremini bekliyoruz ve biz hazırlık yapan ender kurumlardan biriyiz. Bu kenti önümüzdeki beş yılda daha da dirençli bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.   Beylikdüzü Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak, hazırlıkları gözden geçirmek ve afetlerle mücadelenin önemine dikkat çekmek için tatbikat düzenledi. Beylikdüzü Belediye binasında düzenlenen tatbikat sirenlerin çalmasıyla başladı. Sirenlerin ardından binadakiler tahliye edilerek toplanma alanına yönlendirildi. Olay yerine gelen Beylikdüzü Belediyesi’nin Nefes Arama Kurtarma Ekibi güvenlik şeridi çekerek içeride kalan bir yaralıyı kurtarmak için koridor oluşturan ekipler yaralıyı çıkararak ambulans ekiplerine teslim etti.   “Hazırlık yapan ender kurumlardan biriyiz” Tatbikatta görev yapan Nefes Arama Kurtarma ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Allah bize güç kuvvet versin ve biraz da zaman tanısın. Maalesef İstanbul depremini bekliyoruz ve biz hazırlık yapan ender kurumlardan biriyiz. Eksiklerimiz mutlaka vardır ama tamamını gidereceğiz. Bu kenti önümüzdeki beş yılda daha da dirençli bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak, hazırlıkları gözden geçirmek ve afetlerle mücadelenin önemine dikkat çekmek amacıyla tatbikat düzenledi.

Tatbikatta görev yapan Nefes Arama Kurtarma ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Allah bize güç kuvvet versin ve biraz da zaman tanısın. Maalesef İstanbul depremini bekliyoruz ve biz hazırlık yapan ender kurumlardan biriyiz. Bu kenti önümüzdeki beş yılda daha da dirençli bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak, hazırlıkları gözden geçirmek ve afetlerle mücadelenin önemine dikkat çekmek için tatbikat düzenledi. Beylikdüzü Belediye binasında düzenlenen tatbikat sirenlerin çalmasıyla başladı. Sirenlerin ardından binadakiler tahliye edilerek toplanma alanına yönlendirildi. Olay yerine gelen Beylikdüzü Belediyesi’nin Nefes Arama Kurtarma Ekibi güvenlik şeridi çekerek içeride kalan bir yaralıyı kurtarmak için koridor oluşturan ekipler yaralıyı çıkararak ambulans ekiplerine teslim etti.

 

“Hazırlık yapan ender kurumlardan biriyiz”

Tatbikatta görev yapan Nefes Arama Kurtarma ekibine emeklerinden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Allah bize güç kuvvet versin ve biraz da zaman tanısın. Maalesef İstanbul depremini bekliyoruz ve biz hazırlık yapan ender kurumlardan biriyiz. Eksiklerimiz mutlaka vardır ama tamamını gidereceğiz. Bu kenti önümüzdeki beş yılda daha da dirençli bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.