BEYLİKDÜZÜ'NÜ BARIŞTIRMAYA GELİYORUZ (VİDEO HABER )

Siyaset 28.12.2023 - 18:03, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:25
 

BEYLİKDÜZÜ'NÜ BARIŞTIRMAYA GELİYORUZ (VİDEO HABER )

AK parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem kapla Beylikdüzü siyasetine dair çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.
Beylikdüzü Belediyesi'nin son 5 yıldır çalışmalarına yönelik ağır eleştirilerde bulunan Kap "Mevcut yönetim elindeki imkanları Beylikdüzü'nün faydasına değil şahsi menfaatlerinin faydasına kullandıkları için maalesef hizmet noktasında çok geride kalındı" dedi. Eğer aday olur ve seçilirse Beylikdüzü gençleri için hayata geçirmeyi hedeflediği inovasyon Merkezi hakkında detaylar aktaran Ekrem Kap Beylikdüzü için en önemli projesinin ise mahalleler arası barışı sağlamayı hedeflediğini ifade etti. Kendisine yöneltmiş olduğumuz bir soru üzerine Mustafa Günaydın'ın ilçe başkanı olduğu süreçten itibaren yapmış olduğu çalışmalara yönelik açıklamalarda da bulunan Kap "Beylikdüzü'nde başarısız bir yönetim var. Buna sebep olan unsurlar bunun içinde. Mutlaka bizim kendi yönetimimizin de bunda çok ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum" dedi.                                                                                                    
AK parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem kapla Beylikdüzü siyasetine dair çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Beylikdüzü Belediyesi'nin son 5 yıldır çalışmalarına yönelik ağır eleştirilerde bulunan Kap "Mevcut yönetim elindeki imkanları Beylikdüzü'nün faydasına değil şahsi menfaatlerinin faydasına kullandıkları için maalesef hizmet noktasında çok geride kalındı" dedi.

Eğer aday olur ve seçilirse Beylikdüzü gençleri için hayata geçirmeyi hedeflediği inovasyon Merkezi hakkında detaylar aktaran Ekrem Kap Beylikdüzü için en önemli projesinin ise mahalleler arası barışı sağlamayı hedeflediğini ifade etti.

Kendisine yöneltmiş olduğumuz bir soru üzerine Mustafa Günaydın'ın ilçe başkanı olduğu süreçten itibaren yapmış olduğu çalışmalara yönelik açıklamalarda da bulunan Kap "Beylikdüzü'nde başarısız bir yönetim var. Buna sebep olan unsurlar bunun içinde. Mutlaka bizim kendi yönetimimizin de bunda çok ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum" dedi.                                                                                                  

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.