ÇOCUKLARDAN İMAMOĞLU’NA SEVGİ SELİ

Gündem 27.10.2023 - 11:34, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

ÇOCUKLARDAN İMAMOĞLU’NA SEVGİ SELİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah Şişli Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle buluştu.
Okulu dolaşan İmamoğlu öğrenci ve öğretmenlerin Cumhuriyet bayramları kutladı. İmamoğlu öğretmenler odasındayken, bahçede toplanan öğrenciler “İmamoğlu” şeklinde slogan atmaya başladı. Okul içi ziyareti kısa tutan İmamoğlu bahçeye inerek sevgi gösterilerinde bulunan öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. “O kadar mutlu oldum ki, harika görünüyorsunuz. Özellikle hem ilkokulumuzun o güzel çocukları, hem ortaokulumuzun o güzel ve yakışıklı gençleri, muhteşem görünüyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum” diyen İmamoğlu yine sevgi gösterileri eşliğinde okuldan ayrıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi’ndeki Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu ve Ortaokulu ziyaretinde öğrencilerin büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte sınıfları dolayan İmamoğlu öğretmen ve öğrencilerin cumhuriyet bayramlarını kutladı. İmamoğlu ardından öğretmenler odasına konuk oldu. Kapı önünde toplanan öğrencilerin coşkulu bir şekilde “İmamoğlu” diye slogan atması üzerine İmamoğlu öğretmenlerle sohbetini kısa kesmek zorunda kaldı. Çocukları okul bahçesine davet eden İBB Ekrem İmamoğlu onlara hitaben bir konuşma yaptı. "HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM" Öğrencilere tuttukları tempo ve gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle güçlükle konuşan İmamoğlu, “O kadar mutlu oldum ki, harika görünüyorsunuz. Özellikle hem ilkokulumuzun o güzel çocukları,  hem ortaokulumuzun o güzel ve yakışıklı gençleri muhteşem görünüyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                 
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah Şişli Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileriyle buluştu.

Okulu dolaşan İmamoğlu öğrenci ve öğretmenlerin Cumhuriyet bayramları kutladı. İmamoğlu öğretmenler odasındayken, bahçede toplanan öğrenciler “İmamoğlu” şeklinde slogan atmaya başladı. Okul içi ziyareti kısa tutan İmamoğlu bahçeye inerek sevgi gösterilerinde bulunan öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. “O kadar mutlu oldum ki, harika görünüyorsunuz. Özellikle hem ilkokulumuzun o güzel çocukları, hem ortaokulumuzun o güzel ve yakışıklı gençleri, muhteşem görünüyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum” diyen İmamoğlu yine sevgi gösterileri eşliğinde okuldan ayrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi’ndeki Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu ve Ortaokulu ziyaretinde öğrencilerin büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte sınıfları dolayan İmamoğlu öğretmen ve öğrencilerin cumhuriyet bayramlarını kutladı. İmamoğlu ardından öğretmenler odasına konuk oldu. Kapı önünde toplanan öğrencilerin coşkulu bir şekilde “İmamoğlu” diye slogan atması üzerine İmamoğlu öğretmenlerle sohbetini kısa kesmek zorunda kaldı. Çocukları okul bahçesine davet eden İBB Ekrem İmamoğlu onlara hitaben bir konuşma yaptı.

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM"

Öğrencilere tuttukları tempo ve gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle güçlükle konuşan İmamoğlu, “O kadar mutlu oldum ki, harika görünüyorsunuz. Özellikle hem ilkokulumuzun o güzel çocukları,  hem ortaokulumuzun o güzel ve yakışıklı gençleri muhteşem görünüyorsunuz. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.                                                                         

                                                                                                                                                       
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.