KURNAZ: "TECRÜBELERİM İLE BEYLİKDÜZÜ İÇİN BEN DE VARIM" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 26.01.2024 - 11:41, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:16
 

KURNAZ: "TECRÜBELERİM İLE BEYLİKDÜZÜ İÇİN BEN DE VARIM" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarına yönelik gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Chp Beylikdüzü İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen program ile aday adaylarını partiye ve kamuoyuna tanıttı.
⛔ Programda söz alarak kürsü konuşması gerçekleştiren isimlerden olan Maya Kurnaz partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında kariyeri ile ilgili detaylara yer verdi. Kurnaz memleketinin Gaziantep olduğunu ve İşletme mezunu olduğunu belirtirken, Uluslararası bir lojistik firmasında uzun yıllar ithalat ve ihracat müdürlüğü yaptığını aktardı.    ⛔ Yöneticilik deneyimlerini de dile getiren Kurnaz "Simakent Sitesi'nde 4 yıl site yönetim kurulu başkanlığı ile hâlâ oturduğum Saklıhan Konakları'nda site başkan yardımcılığı görevlerini üstlenerek komşuma destek olmaya çalıştım. Bir dönem kadın kollarında il delegeliği yaptım. İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler dernek yönetiminde yer aldım. Beylikdüzü'nde Gaziantep festivallerinin oluşmasına katkı sağlayarak bu organizasyonlarda görev aldım. Şu an partimde Apartman Görevlileri ve Site Yöneticiliği komisyonlarında çalışmalarımı sürdürmekteyim. Site yöneticiliği tecrübemle, site hayatı içerisine sıkışmış halkımıza hizmetlerimizi götürmekte ve sorunların yerinde çözümü konusunda hizmetlerimi sürdürmek niyetindeyim. İnanıyorum ki; kadın varsa başarı, emek, umut vardır" diye konuştu.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarına yönelik gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Chp Beylikdüzü İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen program ile aday adaylarını partiye ve kamuoyuna tanıttı.
⛔ Programda söz alarak kürsü konuşması gerçekleştiren isimlerden olan Maya Kurnaz partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında kariyeri ile ilgili detaylara yer verdi. Kurnaz memleketinin Gaziantep olduğunu ve İşletme mezunu olduğunu belirtirken, Uluslararası bir lojistik firmasında uzun yıllar ithalat ve ihracat müdürlüğü yaptığını aktardı. 
 
⛔ Yöneticilik deneyimlerini de dile getiren Kurnaz "Simakent Sitesi'nde 4 yıl site yönetim kurulu başkanlığı ile hâlâ oturduğum Saklıhan Konakları'nda site başkan yardımcılığı görevlerini üstlenerek komşuma destek olmaya çalıştım. Bir dönem kadın kollarında il delegeliği yaptım. İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler dernek yönetiminde yer aldım. Beylikdüzü'nde Gaziantep festivallerinin oluşmasına katkı sağlayarak bu organizasyonlarda görev aldım. Şu an partimde Apartman Görevlileri ve Site Yöneticiliği komisyonlarında çalışmalarımı sürdürmekteyim. Site yöneticiliği tecrübemle, site hayatı içerisine sıkışmış halkımıza hizmetlerimizi götürmekte ve sorunların yerinde çözümü konusunda hizmetlerimi sürdürmek niyetindeyim. İnanıyorum ki; kadın varsa başarı, emek, umut vardır" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.