ESENYURT'TA BİR ANADOLU İTTİFAKI KURACAĞIZ

Siyaset 23.12.2023 - 11:29, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:29
 

ESENYURT'TA BİR ANADOLU İTTİFAKI KURACAĞIZ

CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Engin Doğru, Esenyurt meydanda bulunan Kupa kafede bölge basın mensupları ile bir araya geldi.
Programa kendini tanıtarak başlayan Doğru, yerel basının önemine vurgu yaparken Esenyurt için yapmayı planladığı çalışmaları basın mensuplarına aktardı. Basın mensuplarının sorularına tek tek not alarak cevaplar veren Engin Doğru "Kıymetli basım mensupları sizinle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Öncelikli olarak kendimi tanıtarak başlamak istiyorum ben Ben Engin Doğru. Ardahan Göle 'liyim. 1992 yılından beri Esenyurt'ta yaşıyorum. Yaklaşık 30 yıldan beri Esenyurt'ta çeşitli sivil toplum kuruluşlarında faaliyetler gösterdim. Siyasi hayatım 2008 yılından beri CHP'de çeşitli görevler almak oldu ve 2014 ile 2019 yılları arası CHP'de belediye meclis üyeliği yaptım. Daha sonraki süreçte il başkanlığında çeşitli görevlerde bulundum. Aldığım kararla Esenyurt'u daha iyi yönetebilmek için belediye başkan aday adaylığına başvurdum. İddiamız ve hedefimiz Esenyurt'u çok daha güzel yerlere taşımak, daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek. Bunun için tüm projelerimiz, tespitlerimiz ve çözüm önerilerimizin hepsi hazır vaziyette Esenyurt'u yönetmeye geliyoruz. Bizlerin önemsediği konuların başında sizin gibi basım mensubu arkadaşlarımızla ve bu ilçenin tüm sakinlerinin, tüm paydaşlarının ortak aklı ile Esenyurt'u yönetme gayemiz var. Esenyurt'ta bir Anadolu ittifakı kuracağız. Esenyurt'un bütün halkını bir toplum haline getireceğiz ve bütün fikirlerle ortak fikir oluşturup doğru ve iyi bir yönetim sergileyerek Esenyurt'u yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Esenyurt'un içinde yaşayanlar Esenyurt'ta çok farklı görürken dışarıdan bakan ise ilçemizi çok daha farklı görüyor. Bu algıyı yıkmaya ihtiyacımız var. Esenyurt'u gerçek kimliğine kavuşturacağız. Birlikte başaracağız sloganı ile yola çıktım. Bunu sadece bir slogan olarak görmeyin gerçekten birlikte hareket eden bir toplum olursak ortak düşünceler çevresinde doğruyu bulursak eminim ki başaracağız. Bu projelerimin arasında özellikle basın mensubu arkadaşlarımız da var. Esenyurt Belediyesi'nin sizlerle ne denli çalıştığını yakından bilen bir arkadaşınızım. Ben Esenyurt'ta basın mensubu arkadaşlarla ortak bir fikir havuzu oluşturacağım. Sizlerin daha rahat çalışabileceği ortamlar oluşturacağım. Buna da siz değerli basım mensubu arkadaşların karşısında söz veriyorum. Sizlerin bu özverili çalışmalarınızın kimi zaman baskı kimi zaman ekonomik zorluklar kimi zaman demir parmaklıklar olduğunun farkındayım. Ülkemize geldiğimiz sıkıntılardan kaynaklı hiç kimse kendi fikirlerini özgürce açıklayamaz hale gelmiş. Bunun için siz değerli arkadaşlarımla sürekli bir birlik halinde durma gayretinde bulunacağım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın algısını yok edip birbirimize daima destek olmalıyız sahip çıkmalıyız. Bu yüzden sizlerden ortak çalışma ortak akıl kurup birbirinize sahip çıkmanızı, destek vermenizi istiyorum." dedi.         
CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Engin Doğru, Esenyurt meydanda bulunan Kupa kafede bölge basın mensupları ile bir araya geldi.

Programa kendini tanıtarak başlayan Doğru, yerel basının önemine vurgu yaparken Esenyurt için yapmayı planladığı çalışmaları basın mensuplarına aktardı. Basın mensuplarının sorularına tek tek not alarak cevaplar veren Engin Doğru

"Kıymetli basım mensupları sizinle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Öncelikli olarak kendimi tanıtarak başlamak istiyorum ben Ben Engin Doğru. Ardahan Göle 'liyim. 1992 yılından beri Esenyurt'ta yaşıyorum. Yaklaşık 30 yıldan beri Esenyurt'ta çeşitli sivil toplum kuruluşlarında faaliyetler gösterdim. Siyasi hayatım 2008 yılından beri CHP'de çeşitli görevler almak oldu ve 2014 ile 2019 yılları arası CHP'de belediye meclis üyeliği yaptım. Daha sonraki süreçte il başkanlığında çeşitli görevlerde bulundum. Aldığım kararla Esenyurt'u daha iyi yönetebilmek için belediye başkan aday adaylığına başvurdum.

İddiamız ve hedefimiz Esenyurt'u çok daha güzel yerlere taşımak, daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek. Bunun için tüm projelerimiz, tespitlerimiz ve çözüm önerilerimizin hepsi hazır vaziyette Esenyurt'u yönetmeye geliyoruz. Bizlerin önemsediği konuların başında sizin gibi basım mensubu arkadaşlarımızla ve bu ilçenin tüm sakinlerinin, tüm paydaşlarının ortak aklı ile Esenyurt'u yönetme gayemiz var. Esenyurt'ta bir Anadolu ittifakı kuracağız. Esenyurt'un bütün halkını bir toplum haline getireceğiz ve bütün fikirlerle ortak fikir oluşturup doğru ve iyi bir yönetim sergileyerek Esenyurt'u yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Esenyurt'un içinde yaşayanlar Esenyurt'ta çok farklı görürken dışarıdan bakan ise ilçemizi çok daha farklı görüyor. Bu algıyı yıkmaya ihtiyacımız var. Esenyurt'u gerçek kimliğine kavuşturacağız.

Birlikte başaracağız sloganı ile yola çıktım. Bunu sadece bir slogan olarak görmeyin gerçekten birlikte hareket eden bir toplum olursak ortak düşünceler çevresinde doğruyu bulursak eminim ki başaracağız. Bu projelerimin arasında özellikle basın mensubu arkadaşlarımız da var. Esenyurt Belediyesi'nin sizlerle ne denli çalıştığını yakından bilen bir arkadaşınızım. Ben Esenyurt'ta basın mensubu arkadaşlarla ortak bir fikir havuzu oluşturacağım. Sizlerin daha rahat çalışabileceği ortamlar oluşturacağım. Buna da siz değerli basım mensubu arkadaşların karşısında söz veriyorum. Sizlerin bu özverili çalışmalarınızın kimi zaman baskı kimi zaman ekonomik zorluklar kimi zaman demir parmaklıklar olduğunun farkındayım. Ülkemize geldiğimiz sıkıntılardan kaynaklı hiç kimse kendi fikirlerini özgürce açıklayamaz hale gelmiş. Bunun için siz değerli arkadaşlarımla sürekli bir birlik halinde durma gayretinde bulunacağım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın algısını yok edip birbirimize daima destek olmalıyız sahip çıkmalıyız. Bu yüzden sizlerden ortak çalışma ortak akıl kurup birbirinize sahip çıkmanızı, destek vermenizi istiyorum." dedi.         

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.