AKIN MENEK KAMİLOBA'YI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU (VİDEO HABER)

Siyaset 26.03.2024 - 15:45, Güncelleme: 26.03.2024 - 15:45
 

AKIN MENEK KAMİLOBA'YI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU (VİDEO HABER)

AK Parti Büyükçekmece belediye meclis üyesi adayı Akın Menek Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi'nde düzenlediği iftar programıyla Kamiloba'da bulunan çok sayıda vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.
AK Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol'un Edirne gezisinden dolayı katılamadığı programa katılım gösteren isimlerden olan Kuzey Makedonya eski devlet bakanı Hadi Nezir yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Yoğun katılımla gerçekleşen programda kısa bir konuşma yapan Menek "Recep Erol başkanımızın önderliğinde Kamiloba için hizmet etmek istiyoruz ve bu noktada sizlerin desteğine talibiz. Kamiloba için önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Çok sayıda eksiğimiz var. Bu süreci belediye başkan aday adayı olarak çıkmıştım. Aktif siyasetin bir parçası olarak Kamilobamıza hayalini kurduğumuz hizmetleri hayata geçirmek için yola çıktık. Bu sürecin sonu 31 Mart'ta inanıyorum ki Recep Erol başkanımız ve bizler adına zaferle sonuçlanacak" açıklamasında bulundu.
AK Parti Büyükçekmece belediye meclis üyesi adayı Akın Menek Büyükçekmece Kamiloba Mahallesi'nde düzenlediği iftar programıyla Kamiloba'da bulunan çok sayıda vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

AK Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol'un Edirne gezisinden dolayı katılamadığı programa katılım gösteren isimlerden olan Kuzey Makedonya eski devlet bakanı Hadi Nezir yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Yoğun katılımla gerçekleşen programda kısa bir konuşma yapan Menek " Recep Erol başkanımızın önderliğinde Kamiloba için hizmet etmek istiyoruz ve bu noktada sizlerin desteğine talibiz. Kamiloba için önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Çok sayıda eksiğimiz var. Bu süreci belediye başkan aday adayı olarak çıkmıştım. Aktif siyasetin bir parçası olarak Kamilobamıza hayalini kurduğumuz hizmetleri hayata geçirmek için yola çıktık. Bu sürecin sonu 31 Mart'ta inanıyorum ki Recep Erol başkanımız ve bizler adına zaferle sonuçlanacak" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.