BEYLİKDÜZÜ’NDE SPOR FAALİYETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Spor 20.12.2023 - 12:39, Güncelleme: 20.12.2023 - 12:39
 

BEYLİKDÜZÜ’NDE SPOR FAALİYETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları ve Yetişkin Spor Kursları’nda eğitimler devam ediyor.
Uzman spor eğitmenleri tarafından 20 farklı branşta verilen eğitimler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İlçenin birçok farklı merkezinde sürdürülen kurslarda çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplam 5286 kişi, yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirme imkanı buluyor.      Beylikdüzü Belediyesi,  ilçe halkını spor ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları, Yetişkin Spor Kursları ve engelsiz spor branşlarında eğitimler tüm hızıyla sürerken vatandaşlara sağlıklı spor yapma imkanı da sağlanıyor. Pilates, aerobik, fitness, zumba, yoga ve yüzme olmak üzere birçok farklı branşta eğitim imkanı sunan Yetişkin Spor Kursları, ilçenin birçok farklı merkezinde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor. Çocuk ve gençlerin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla düzenlenen Kış Spor Okulları ile ilçede ikamet eden gençler ise basketbol, voleybol, cimnastik, yüzme, satranç, çocuk zumbası, futbol, masa tenisi, taekwondo, kick boks, aikido, tenis ve izcilik gibi birçok farklı branşta ücretsiz olarak eğitim veriliyor. Yoğun ilgi gören kurslarda çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplam 5286 kişi hizmet alıyor.     İkinci dönem kayıtları Ocak ayında    Öte yandan Kış Spor Okulları’ndaki engelsiz branşlardan 50 çocuğun faydalandığını dile getiren müdürlük yetkilileri 2024 Kış Spor Okulları’nın ikinci dönem kayıtlarının ise 16 – 29 Ocak tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtiyor. Kayıtların ardından dersler ise 10 Şubat tarihinde başlayacak. 2024 Yetişkin Spor Kursları kayıtları 02 – 11 Ocak tarihleri arasında dersler ise 15 Ocak tarihinde başlayacak.                                                                                                                                                                               
Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları ve Yetişkin Spor Kursları’nda eğitimler devam ediyor.

Uzman spor eğitmenleri tarafından 20 farklı branşta verilen eğitimler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İlçenin birçok farklı merkezinde sürdürülen kurslarda çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplam 5286 kişi, yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirme imkanı buluyor.   

 

Beylikdüzü Belediyesi,  ilçe halkını spor ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları, Yetişkin Spor Kursları ve engelsiz spor branşlarında eğitimler tüm hızıyla sürerken vatandaşlara sağlıklı spor yapma imkanı da sağlanıyor. Pilates, aerobik, fitness, zumba, yoga ve yüzme olmak üzere birçok farklı branşta eğitim imkanı sunan Yetişkin Spor Kursları, ilçenin birçok farklı merkezinde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor. Çocuk ve gençlerin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla düzenlenen Kış Spor Okulları ile ilçede ikamet eden gençler ise basketbol, voleybol, cimnastik, yüzme, satranç, çocuk zumbası, futbol, masa tenisi, taekwondo, kick boks, aikido, tenis ve izcilik gibi birçok farklı branşta ücretsiz olarak eğitim veriliyor. Yoğun ilgi gören kurslarda çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplam 5286 kişi hizmet alıyor.  

 

İkinci dönem kayıtları Ocak ayında 

 

Öte yandan Kış Spor Okulları’ndaki engelsiz branşlardan 50 çocuğun faydalandığını dile getiren müdürlük yetkilileri 2024 Kış Spor Okulları’nın ikinci dönem kayıtlarının ise 16 – 29 Ocak tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtiyor. Kayıtların ardından dersler ise 10 Şubat tarihinde başlayacak. 2024 Yetişkin Spor Kursları kayıtları 02 – 11 Ocak tarihleri arasında dersler ise 15 Ocak tarihinde başlayacak.                                                                                                                                                                               

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.