ÖZTÜRK: "KENT YOKSUNLUĞU İLE MÜCADELEM BİTMEDİ" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 26.01.2024 - 11:52, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:16
 

ÖZTÜRK: "KENT YOKSUNLUĞU İLE MÜCADELEM BİTMEDİ" (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Aktif olarak Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmakta olan Handan Öztürk yeni dönemde de Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.
⛔ Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Belediye Meclis Üyesi aday adayları tanıtım toplantısında bir kürsü konuşması gerçekleştirdi.    ⛔ Gönüllü projelerde sıklıkla yer aldığını vurgulayan Öztürk onlarca çocuğun Annesi, Handan Ablası ve Handan Teyzesi olduğunu belirtti. 12 yıldır CHP’de resmi görev alan Öztürk siyasi çalışmalarına mahalle örgütünde başladığını ve iki dönem de kadın kollarında bilişim sorumlu olarak görev aldığını vurguladı. Özellikle kent yoksulluğu alanında yoğun bir bir çaba harcadığını ifade eden Öztürk, bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaların devamı için Meclis Üyeliğine bir kez daha aday olduğunu belirtti ve parti üyelerinin desteğini isteyerek konuşmasını sonlandırdı.
Aktif olarak Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmakta olan Handan Öztürk yeni dönemde de Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.
⛔ Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Belediye Meclis Üyesi aday adayları tanıtım toplantısında bir kürsü konuşması gerçekleştirdi. 
 
⛔ Gönüllü projelerde sıklıkla yer aldığını vurgulayan Öztürk onlarca çocuğun Annesi, Handan Ablası ve Handan Teyzesi olduğunu belirtti. 12 yıldır CHP’de resmi görev alan Öztürk siyasi çalışmalarına mahalle örgütünde başladığını ve iki dönem de kadın kollarında bilişim sorumlu olarak görev aldığını vurguladı. Özellikle kent yoksulluğu alanında yoğun bir bir çaba harcadığını ifade eden Öztürk, bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaların devamı için Meclis Üyeliğine bir kez daha aday olduğunu belirtti ve parti üyelerinin desteğini isteyerek konuşmasını sonlandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.