BAHÇELİEVLER MAHALLE MUHTARLIĞI TÖRENLE AÇILDI

Siyaset 21.02.2024 - 15:54, Güncelleme: 21.02.2024 - 16:13
 

BAHÇELİEVLER MAHALLE MUHTARLIĞI TÖRENLE AÇILDI

Büyükçekmece Belediyesi’nin vatandaşların daha iyi bir ortamda hizmet alabilmeleri, mahalle muhtarlarının daha iyi hizmet verebilmeleri adına ilçe genelindeki mahalle muhtarlıklarını modernize etti. Bu kapsamda Büyükçekmece Belediyesi’nce yaptırılan Bahçelievler muhtarlık binası törenle açıldı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, demokrasi ile yönetilen toplumlarda çok önemli bir görev üstlenen muhtarların demokrasinin eşiği olduğunu söyledi. “Muhtarlarımızın Güçlendirilmesi Lazım” Büyükçekmece Belediyesi’nce yapılan Kumburgaz Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı açılış törenine katılım yoğun oldu. Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlıkların demokrasinin eşiği olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Muhtarlıklarımızın güçlendirilmesi de benim özel gayretlerim içerisinde bulunur. Yazdığım makalelerde, yazdığım kitaplarda mahalle ve köy muhtarımızın atıl durumdan aktif duruma geçirilmesi bu Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 40 binden fazla seçilmiş insanın bu ülkeye daha çok hizmet yapmasını sağlamak demektir. Bu örnek muhtarlık binamız. Diğerlerini de bu yaz tamamlıyoruz. Hepsinin açılışını yapacağız. Mahallemize, Fazlı muhtarıma, yeni seçilecek azaya, muhtara, hepinize Allah yardım etsin, hepinizin yolu açık olsun. Muhtarlık binamız da mahallemize, ilçemize hayırlı olsun. Güzel hizmetler yapsın.’’ Başkan Akgün’e Teşekkür Etti Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fazlı Üstün konuşmasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardınsan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fazlı Üstün tarafından açılış kurdelası kesildi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin vatandaşların daha iyi bir ortamda hizmet alabilmeleri, mahalle muhtarlarının daha iyi hizmet verebilmeleri adına ilçe genelindeki mahalle muhtarlıklarını modernize etti. Bu kapsamda Büyükçekmece Belediyesi’nce yaptırılan Bahçelievler muhtarlık binası törenle açıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, demokrasi ile yönetilen toplumlarda çok önemli bir görev üstlenen muhtarların demokrasinin eşiği olduğunu söyledi.

“Muhtarlarımızın Güçlendirilmesi Lazım”

Büyükçekmece Belediyesi’nce yapılan Kumburgaz Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı açılış törenine katılım yoğun oldu. Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlıkların demokrasinin eşiği olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Muhtarlıklarımızın güçlendirilmesi de benim özel gayretlerim içerisinde bulunur. Yazdığım makalelerde, yazdığım kitaplarda mahalle ve köy muhtarımızın atıl durumdan aktif duruma geçirilmesi bu Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 40 binden fazla seçilmiş insanın bu ülkeye daha çok hizmet yapmasını sağlamak demektir. Bu örnek muhtarlık binamız. Diğerlerini de bu yaz tamamlıyoruz. Hepsinin açılışını yapacağız. Mahallemize, Fazlı muhtarıma, yeni seçilecek azaya, muhtara, hepinize Allah yardım etsin, hepinizin yolu açık olsun. Muhtarlık binamız da mahallemize, ilçemize hayırlı olsun. Güzel hizmetler yapsın.’’

Başkan Akgün’e Teşekkür Etti

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fazlı Üstün konuşmasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardınsan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fazlı Üstün tarafından açılış kurdelası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.