RECEP EROL'DAN İFTAR ORGANİZASYONU (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Gündem 13.03.2024 - 15:40, Güncelleme: 13.03.2024 - 15:53
 

RECEP EROL'DAN İFTAR ORGANİZASYONU (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol Büyükçekmece'de düzenlediği iftar organizasyonunda basın mensuplarını ağırladı.
Seçime sayılı günler kala hazırlıklarını hızlandırarak çalışmalarına devam eden Recep Erol, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik'le beraber ev sahipliği yaptığı organizasyonda önümüzdeki yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu.  30 yıldır Büyükçekmece'yi yöneten CHP'yi de eleştirmekten geri durmayan Erol, "Ben onlar gibi yalancı değilim. Tepecik'teki imarlarda sıkıntı var. Karaağaç'taki imar durumu ne peki? Ön protokol diye bir şey uydurmuşlar. Bununla arazileri derneklere veriyorlar. Her bir inşaatın önünde 'belediye başkanına teşekkür ederim' diye afişler var. Oradaki imarları kim verdi biliyor musunuz? Kadir Topbaş zamanında, mevcut başkanın beğenmediği meclis verdi" diyerek CHP yönetimini topa tuttu. İftar sonrası Erol'un açıklamalarıyla beraber organizasyon son buldu.
Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol Büyükçekmece'de düzenlediği iftar organizasyonunda basın mensuplarını ağırladı.

Seçime sayılı günler kala hazırlıklarını hızlandırarak çalışmalarına devam eden Recep Erol, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik'le beraber ev sahipliği yaptığı organizasyonda önümüzdeki yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu. 
30 yıldır Büyükçekmece'yi yöneten CHP'yi de eleştirmekten geri durmayan Erol, "Ben onlar gibi yalancı değilim. Tepecik'teki imarlarda sıkıntı var. Karaağaç'taki imar durumu ne peki? Ön protokol diye bir şey uydurmuşlar. Bununla arazileri derneklere veriyorlar. Her bir inşaatın önünde 'belediye başkanına teşekkür ederim' diye afişler var. Oradaki imarları kim verdi biliyor musunuz? Kadir Topbaş zamanında, mevcut başkanın beğenmediği meclis verdi" diyerek CHP yönetimini topa tuttu.
İftar sonrası Erol'un açıklamalarıyla beraber organizasyon son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.