TEPECİK, AKGÜN'Ü BAĞRINA BASTI

Siyaset 23.02.2024 - 11:37, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:37
 

TEPECİK, AKGÜN'Ü BAĞRINA BASTI

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Tepecik’te halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Eyüpoğlu Ailesi’nden tam destek Seçim çalışmalarını hız kesemden sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Perşembe pazarını gezdi. Belediye Meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Pazar gezisinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akgün, 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Pazar ziyaretinin ardından Tepecik’in en kalabalık ve tanınmış ailelerinden olan Eyüpoğlu Ailesi’ni de evlerinde ziyaret etti. Temel Eyüpoğlu, 31 Mart seçimlerine Eyüpoğlu Ailesi olarak Hasan Akgün’e destek vereceklerini açıkladı. Verdikleri destek ve misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür eden Başkan Akgün, 1 Nisan sabahı yeni bir zafer daha kazanacağını belirterek gelecek döneme yönelik projelerini anlattı. “Tepecik planlarını 37 gün sonra yine biz geçireceğiz” Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Melek Boz’a seçimde başarılar dileyen Başkan Akgün şunları söyledi; “Tepecik Büyükçekmece’nin en güzel arazisi. Bir tarafta göl, bir tarafta deniz. 2005’ten bu yana imar planını çıkartacağız diyorlar. Biz 2010’da deniz tarafının imar planını çıkartarak 1250 iş yeri ve bütün o ruhsatsız duruma düşmüş binaların sorununu çözdük. Hem de imarlarını 2 kata yakın vererek. 1.8 artırarak. Eğer artırmasaydık onları ruhsata bağlayamıyorduk. O taraf çözüldü. Orası şehir oldu şimdi.  Aksa Camii’den bu tarafa Türkoba sınırına kadar Tepecik’in arazisinin imar planları neden çıkmıyor? İnancımız tamdır. Yüce Allah’a inanıyoruz. Bu millet sabreder sonunda gereğini yapar. Bize de Allah şuradaki yapılaşma, imar planını çözme, bu vatandaşın yüzünü güldürme, okulda çocukların üst üste eğitim yapmalarını engelleme gibi fırsatı vereceğine inancım tam. Allah bunu bize nasip edecek. Bu planları gene biz geçireceğiz hem de 37 gün sonra. Bu Tepecik’i de Büyükçekmece’nin o beğendiğiniz en güzel yerlerinden daha da ileri yapacağız.” “Sizlerin desteğiyle Hasan Ağabeyinize nasip olacak” Başkan Akgün ve belediye meclis üyesi adayları daha sonra Tepecik Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gençlerin meşaleler ve sloganlarla karşıladıkları Başkan Akgün, dernek başkanı OIcay Özcan ve dernek üyelerine teşekkür etti. Başkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğun Ak Parti de olduğunu ancak bugüne kadar Tepecik’in imar planları konusunda hiçbir adım atmadıklarını belirterek şöyle konuştu: “1 Nisan ’da o planları çıkartmak sizlerin desteğiyle Hasan Ağabeyinize nasip olacaktır. İmar planı demek yeni yol demektir. İmar planı demek yeni okul demektir. Cami demektir. Kreş, anaokulu, sağlık ocağı, park, bahçe demektir. Plan olmadan bunlar olmaz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim sizin hayatınızla ilgili hem de memleketimizin geleceğiyle çok yakından ilgili. Allah nasip ederse Tepecik 3,4 yıl içinde kabuğunu değiştirecek.”
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Tepecik’te halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Eyüpoğlu Ailesi’nden tam destek

Seçim çalışmalarını hız kesemden sürdüren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Perşembe pazarını gezdi. Belediye Meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Pazar gezisinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akgün, 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Pazar ziyaretinin ardından Tepecik’in en kalabalık ve tanınmış ailelerinden olan Eyüpoğlu Ailesi’ni de evlerinde ziyaret etti. Temel Eyüpoğlu, 31 Mart seçimlerine Eyüpoğlu Ailesi olarak Hasan Akgün’e destek vereceklerini açıkladı. Verdikleri destek ve misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür eden Başkan Akgün, 1 Nisan sabahı yeni bir zafer daha kazanacağını belirterek gelecek döneme yönelik projelerini anlattı.

“Tepecik planlarını 37 gün sonra yine biz geçireceğiz”

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Melek Boz’a seçimde başarılar dileyen Başkan Akgün şunları söyledi; “Tepecik Büyükçekmece’nin en güzel arazisi. Bir tarafta göl, bir tarafta deniz. 2005’ten bu yana imar planını çıkartacağız diyorlar. Biz 2010’da deniz tarafının imar planını çıkartarak 1250 iş yeri ve bütün o ruhsatsız duruma düşmüş binaların sorununu çözdük. Hem de imarlarını 2 kata yakın vererek. 1.8 artırarak. Eğer artırmasaydık onları ruhsata bağlayamıyorduk. O taraf çözüldü. Orası şehir oldu şimdi.  Aksa Camii’den bu tarafa Türkoba sınırına kadar Tepecik’in arazisinin imar planları neden çıkmıyor? İnancımız tamdır. Yüce Allah’a inanıyoruz. Bu millet sabreder sonunda gereğini yapar. Bize de Allah şuradaki yapılaşma, imar planını çözme, bu vatandaşın yüzünü güldürme, okulda çocukların üst üste eğitim yapmalarını engelleme gibi fırsatı vereceğine inancım tam. Allah bunu bize nasip edecek. Bu planları gene biz geçireceğiz hem de 37 gün sonra. Bu Tepecik’i de Büyükçekmece’nin o beğendiğiniz en güzel yerlerinden daha da ileri yapacağız.”

“Sizlerin desteğiyle Hasan Ağabeyinize nasip olacak”

Başkan Akgün ve belediye meclis üyesi adayları daha sonra Tepecik Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gençlerin meşaleler ve sloganlarla karşıladıkları Başkan Akgün, dernek başkanı OIcay Özcan ve dernek üyelerine teşekkür etti. Başkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğun Ak Parti de olduğunu ancak bugüne kadar Tepecik’in imar planları konusunda hiçbir adım atmadıklarını belirterek şöyle konuştu: “1 Nisan ’da o planları çıkartmak sizlerin desteğiyle Hasan Ağabeyinize nasip olacaktır. İmar planı demek yeni yol demektir. İmar planı demek yeni okul demektir. Cami demektir. Kreş, anaokulu, sağlık ocağı, park, bahçe demektir. Plan olmadan bunlar olmaz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim sizin hayatınızla ilgili hem de memleketimizin geleceğiyle çok yakından ilgili. Allah nasip ederse Tepecik 3,4 yıl içinde kabuğunu değiştirecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.