BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Yaşam 12.01.2024 - 21:34, Güncelleme: 15.01.2024 - 12:21
 

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Esenyurt Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla ibadetlerini yerine getiren vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.
Esenyurt Belediyesi, mübarek üç ayların başlangıcı nedeniyle cami çıkışlarında ve ilçenin kalabalık noktalarında kandil simidi ikramı yaptı. Yapılan ibadetlerin ardından belirlenen noktalara stant kurarak kandil simidi ikramı yapan belediye ekipleri, vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı. Belediye başkan yardımcılarının da yer aldığı ikram programında vatandaşların talep ve önerileri dinlendi.   Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yayınladığı mesajla tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutlarken, Esenyurtlu vatandaşlar ise bu mübarek günde kendilerini unutmayan belediye ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
Esenyurt Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla ibadetlerini yerine getiren vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Esenyurt Belediyesi, mübarek üç ayların başlangıcı nedeniyle cami çıkışlarında ve ilçenin kalabalık noktalarında kandil simidi ikramı yaptı. Yapılan ibadetlerin ardından belirlenen noktalara stant kurarak kandil simidi ikramı yapan belediye ekipleri, vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı. Belediye başkan yardımcılarının da yer aldığı ikram programında vatandaşların talep ve önerileri dinlendi.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yayınladığı mesajla tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutlarken, Esenyurtlu vatandaşlar ise bu mübarek günde kendilerini unutmayan belediye ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.