ÖZDAĞ'DAN CHP'Lİ ADAYA "TERÖRİST" SUÇLAMASI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 14.03.2024 - 12:14, Güncelleme: 14.03.2024 - 12:14
 

ÖZDAĞ'DAN CHP'Lİ ADAYA "TERÖRİST" SUÇLAMASI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'i "terör destekçisi" ve "Cumhuriyet'i yıkmaya niyetli" gibi sert ifadelerle eleştirdi.
Özellikle CHP'li seçmene seslenen Özdağ, Atatürk'e ve onun kurduğu cumhuriyete karşı olan bu zihniyete CHP'lilerin geçit vermemelerini istedi. "CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer, bütün Türkiye'de iki dilli eğitimi savunmaktadır. Kürtçenin seçmeli ders olarak okutulmasını yetersiz bulmaktadır. Yerel yönetimlerin kendi parlamentolarıyla yönetilmesi gerektiğini ileri sürmektedir. Yerel yönetimlerin kendi savunma birliklerinin olması gerektiğini ileri sürmektedir. Özetle Ahmet Özer, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin yıkılması için çalışmaktadır. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, sevgili Esenyurtlular; Ahmet Özer, anayasamızın birinci, ikinci ve üçüncü maddelerinin kurmuş olduğu politik düzenin tasfiyesi için çalışmaktadır. Ahmet Özer, Esenyurt Belediyesini PKK sempatizanlarının, yandaşlarının İstanbul'daki ana karargahı, DEM'in siyasi şubesi haline getirecektir. Ahmet Özer, sığınmacı ve kaçak göçü altında ezilen Esenyurt'a Türkiye'nin demografik yapısını bozmak için daha fazla sığınmacı ve kaçağın gelmesini sağlayacaktır. Ahmet Özer'in seçilmesi durumunda Esenyurt Belediyesi iki dilli bir belediye olacaktır." açıklamalarında bulunan Özdağ, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'i açıkça terör destekçisi olmakla suçladı. Özdağ konuşmasının sonunda Zafer Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Emin Taşkan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerive Türk milliyetçisi olduğunu belirtti ve Esenyurtluların Taşkan'a destek olmasını istediğini söyledi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'i "terör destekçisi" ve "Cumhuriyet'i yıkmaya niyetli" gibi sert ifadelerle eleştirdi.

Özellikle CHP'li seçmene seslenen Özdağ, Atatürk'e ve onun kurduğu cumhuriyete karşı olan bu zihniyete CHP'lilerin geçit vermemelerini istedi.
" CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer, bütün Türkiye'de iki dilli eğitimi savunmaktadır. Kürtçenin seçmeli ders olarak okutulmasını yetersiz bulmaktadır. Yerel yönetimlerin kendi parlamentolarıyla yönetilmesi gerektiğini ileri sürmektedir. Yerel yönetimlerin kendi savunma birliklerinin olması gerektiğini ileri sürmektedir. Özetle Ahmet Özer, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin yıkılması için çalışmaktadır. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, sevgili Esenyurtlular; Ahmet Özer, anayasamızın birinci, ikinci ve üçüncü maddelerinin kurmuş olduğu politik düzenin tasfiyesi için çalışmaktadır. Ahmet Özer, Esenyurt Belediyesini PKK sempatizanlarının, yandaşlarının İstanbul'daki ana karargahı, DEM'in siyasi şubesi haline getirecektir. Ahmet Özer, sığınmacı ve kaçak göçü altında ezilen Esenyurt'a Türkiye'nin demografik yapısını bozmak için daha fazla sığınmacı ve kaçağın gelmesini sağlayacaktır. Ahmet Özer'in seçilmesi durumunda Esenyurt Belediyesi iki dilli bir belediye olacaktır." açıklamalarında bulunan Özdağ, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'i açıkça terör destekçisi olmakla suçladı.
Özdağ konuşmasının sonunda Zafer Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Emin Taşkan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerive Türk milliyetçisi olduğunu belirtti ve Esenyurtluların Taşkan'a destek olmasını istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.