BÜYÜKÇEKMECELİ KADINLAR KÜLTÜR GEZİSİNDE BULUŞUYOR

Kültür 01.02.2024 - 14:59, Güncelleme: 01.02.2024 - 15:01
 

BÜYÜKÇEKMECELİ KADINLAR KÜLTÜR GEZİSİNDE BULUŞUYOR

Büyükçekmece Belediyesi ‘’Kültür Gezileri’’ kapsamında Hz. Yuşa Kabri ve Eyüp Sultan Camii’ne gezi düzenledi.
Hafta içi her gün devam eden ‘’Kültür Gezileri’’ vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.   3 aylar boyunca devam edecek   Büyükçekmece Belediyesi Ramazan ayının müjdecisi mübarek üç aylara yeniden kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisinde üç aylar boyunca hafta içi her gün ‘’Kültür Gezileri’’ düzenlemeye devam edecek. Hz. Yuşa Kabri ve Eyüpsultan’ı ziyaret eden Büyükçekmeceli kadınlar tarihi ve kültürel birikimlerini artırırken manevi duygularını da geliştirerek dualarını edip, ibadetlerini yerine getirdiler.
Büyükçekmece Belediyesi ‘’Kültür Gezileri’’ kapsamında Hz. Yuşa Kabri ve Eyüp Sultan Camii’ne gezi düzenledi.

Hafta içi her gün devam eden ‘’Kültür Gezileri’’ vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

 

3 aylar boyunca devam edecek

 

Büyükçekmece Belediyesi Ramazan ayının müjdecisi mübarek üç aylara yeniden kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisinde üç aylar boyunca hafta içi her gün ‘’Kültür Gezileri’’ düzenlemeye devam edecek. Hz. Yuşa Kabri ve Eyüpsultan’ı ziyaret eden Büyükçekmeceli kadınlar tarihi ve kültürel birikimlerini artırırken manevi duygularını da geliştirerek dualarını edip, ibadetlerini yerine getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.