BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞ

Siyaset 29.03.2024 - 15:37, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:58
 

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞ

Çatalca'da başkan Mesut Üner ile birlikte ilçe adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu.
Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu. Başkan Mesut Üner Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp, ‘’Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı’’ için girişimlerde bulunmuştu. Başkan Mesut Üner böylesine önemli girişimi nihayete erdi ve ‘’Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı’’ açılışı Başkan Mesut Üner tarafından gerçekleşti. Açılış oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Araç konvoyu için halk araçlarıyla Mehmetçik Meydanında toplandı. Rekor sayıda katılımla oldukça uzun bir konvoy Çatalca ilçe merkezinden geçerek ‘’Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı’’ açılış alanına ulaştı. Konvoyun en önünde Başkan Mesut Üner’in bizzat kullandığı araç oldu. Konvoyun açılış törenine ulaşmasının ardından büyük bir coşkuyla açılış töreni gerçekleşti.   İKİNCİ AÇILIŞ TÖRENİNİN ADRESİ KARACAKÖY OLDU Başkan Mesut Üner’in bir günde iki açılış yaptığı unutulmaz günde ikinci açılışın adresi ‘’Karacaköy Sosyal Tesisleri’’ oldu. Başkan Mesut Üner ‘’Karacaköy Sosyal Tesisleri’’ temel atma törenini yaklaşık üç ay önce gerçekleştirmişti. Üç ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanıp açılışı gerçekleşen ‘’Karacaköy Sosyal Tesisleri’’ projesi kapsamında; 374 kişilik 692 m² ‘’Kapalı Düğün Salonu’’ ve 2050 m² yüz ölçümüne sahip ‘’Açık Düğün Salonu’’ yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında; ‘’Açık Otopark Alanı’’, ‘’Çocuk Oyun Alanı’’, ‘’Açık Oturma Alanları’’, ‘’Kamelyalar’’ ve ‘’Peyzaj’’ düzenlemesi gerçekleşti. Karacaköy mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından açılışı yapılan sosyal tesislerde ilk program mahalle halkıyla gerçekleşen iftar programı oldu.   BAŞKAN MESUT ÜNER : BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞIMIZ HAYIRLI OLSUN Açılış törenleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Biz içinde bulunduğumuz dönemde gündemimizde seçim yok bizim gündemimizde durmaksızın Çatalcamıza hizmet etme sevdamız var. Bunu ifade ederken boşu boşuna konuşmuyorduk. İşte bir günde ilçe halkımızın hizmetine sunmak üzere bir günde iki açılış gerçekleştirdik. İkinci dönemimizde de ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam edip, Çatalca ilçemizi İstanbul’un paralayan yıldızı yapacağız. Hem Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı ve Karacaköy Sosyal Tesisleri açılışlarımız tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.
Çatalca'da başkan Mesut Üner ile birlikte ilçe adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu.

Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu. Başkan Mesut Üner Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp, ‘’Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı’’ için girişimlerde bulunmuştu. Başkan Mesut Üner böylesine önemli girişimi nihayete erdi ve ‘’Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı’’ açılışı Başkan Mesut Üner tarafından gerçekleşti. Açılış oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Araç konvoyu için halk araçlarıyla Mehmetçik Meydanında toplandı. Rekor sayıda katılımla oldukça uzun bir konvoy Çatalca ilçe merkezinden geçerek ‘’Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı’’ açılış alanına ulaştı. Konvoyun en önünde Başkan Mesut Üner’in bizzat kullandığı araç oldu. Konvoyun açılış törenine ulaşmasının ardından büyük bir coşkuyla açılış töreni gerçekleşti.

 

İKİNCİ AÇILIŞ TÖRENİNİN ADRESİ KARACAKÖY OLDU

Başkan Mesut Üner’in bir günde iki açılış yaptığı unutulmaz günde ikinci açılışın adresi ‘’Karacaköy Sosyal Tesisleri’’ oldu. Başkan Mesut Üner ‘’Karacaköy Sosyal Tesisleri’’ temel atma törenini yaklaşık üç ay önce gerçekleştirmişti. Üç ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanıp açılışı gerçekleşen ‘’Karacaköy Sosyal Tesisleri’’ projesi kapsamında; 374 kişilik 692 m² ‘’Kapalı Düğün Salonu’’ ve 2050 m² yüz ölçümüne sahip ‘’Açık Düğün Salonu’’ yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında; ‘’Açık Otopark Alanı’’‘’Çocuk Oyun Alanı’’‘’Açık Oturma Alanları’’‘’Kamelyalar’’ ve ‘’Peyzaj’’ düzenlemesi gerçekleşti. Karacaköy mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından açılışı yapılan sosyal tesislerde ilk program mahalle halkıyla gerçekleşen iftar programı oldu.

 

BAŞKAN MESUT ÜNER : BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞIMIZ HAYIRLI OLSUN

Açılış törenleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Biz içinde bulunduğumuz dönemde gündemimizde seçim yok bizim gündemimizde durmaksızın Çatalcamıza hizmet etme sevdamız var. Bunu ifade ederken boşu boşuna konuşmuyorduk. İşte bir günde ilçe halkımızın hizmetine sunmak üzere bir günde iki açılış gerçekleştirdik. İkinci dönemimizde de ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam edip, Çatalca ilçemizi İstanbul’un paralayan yıldızı yapacağız. Hem Kuzey Marmara Otoyolu Kaleiçi Bağlantı Hattı ve Karacaköy Sosyal Tesisleri açılışlarımız tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.