RECEP EROL KİMDİR?

Siyaset 27.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 27.01.2024 - 13:53
 

RECEP EROL KİMDİR?

Recep Erol Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol hakkında bütün merak edilenler.
RECEP EROL KİMDİR? 12 Kasım 1968 tarihinde İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde doğan Recep Erol, Bulgaristan göçmenidir. Eğitim hayatına Büyükçekmece İlkokulu'nda başlamış ve ortaöğrenimini Büyükçekmece Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Sakarya Mühendislik Fakültesi'nde ve İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler Akademisi'nden mezun olmuştur. . 1990 yılında özel sektörde muhasebe sorumlusu olarak iş hayatına adım atan Recep Erol, Muhasebe Müdürü ve Mali Müşavir olarak çalışmıştır. 1998 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanıyla kendi danışmanlık şirketini kurarak serbest meslek hayatına başlamıştır. Siyasi arenada da aktif bir rol üstlenen Erol, 2001 yılında AK Parti ailesine katılmıştır. 2004 yılı Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti Büyükçekmece 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Erol, 2007 yılında AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış ve 2008-2011 yılları arasında AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2014 yerel seçimlerinde ise Büyükçekmece ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliklerine seçilerek bu görevlere devam etmiştir. .
Recep Erol Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol hakkında bütün merak edilenler.

RECEP EROL KİMDİR?

12 Kasım 1968 tarihinde İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde doğan Recep Erol, Bulgaristan göçmenidir. Eğitim hayatına Büyükçekmece İlkokulu'nda başlamış ve ortaöğrenimini Büyükçekmece Lisesi'nde tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Sakarya Mühendislik Fakültesi'nde ve İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler Akademisi'nden mezun olmuştur.

.

1990 yılında özel sektörde muhasebe sorumlusu olarak iş hayatına adım atan Recep Erol, Muhasebe Müdürü ve Mali Müşavir olarak çalışmıştır. 1998 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanıyla kendi danışmanlık şirketini kurarak serbest meslek hayatına başlamıştır.

Siyasi arenada da aktif bir rol üstlenen Erol, 2001 yılında AK Parti ailesine katılmıştır. 2004 yılı Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti Büyükçekmece 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Erol, 2007 yılında AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış ve 2008-2011 yılları arasında AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2014 yerel seçimlerinde ise Büyükçekmece ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliklerine seçilerek bu görevlere devam etmiştir.

.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.