İYİ PARTİ İBB BAŞKAN ADAYI BUĞRA KAVUNCU BEYLİKDÜZÜ'NDE

Siyaset 06.02.2024 - 16:03, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:03
 

İYİ PARTİ İBB BAŞKAN ADAYI BUĞRA KAVUNCU BEYLİKDÜZÜ'NDE

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu Beylikdüzü'nde vatandaşları ziyaret etti.
Yerel seçimlere 53 gün kala İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Beylikdüzü sokaklarında teşkilat üyeleri ile birlikte vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Buğra Kavuncu, yerel seçim hazırlıklarını sahada sürdürmeye devam ederken adaylığının açıklanmasından bu yana afişlerinin asılmasına müsaade etmeyenlere de tepkisini gösterdi. "Sokaklardayız, milletimize ulaşmaya çalışıyoruz" Buğra Kavuncu, bugün gerçekleştirdiği Beylikdüzü ziyaretinde çalışmalarından söz ederken önüne engel koyanlara da sitem etmeyi ihmal etmedi. Kavuncu yaptığı açıklamasında; "Çok büyük bilboardlarımız belki yok, çok büyük duvarlara afişler asamıyoruz ama bir avuç bize gönül vermiş inanmış insanlarla her türlü baskıya, her türlü antidemokratik tavra rağmen yılmadan bıkmadan devam edeceğiz. Bize pankartlarımızı asacak yer vermeseler bile bunu öyle ya da böyle hangi gerekçeyle olursa olsun engelleseler bile hiçbir kuvvet bizi durduramayacak." dedi "Bize bilboard astırmayanlar milyonlarca etiket görecek" Beylikdüzü İYİ Parti ilçe teşkilatının hazırlattığı küçük etiketleri yapıştırarak konuşmasına devam eden Buğra Kavuncu; "Bize belki birkaç bilboard astırmayanlar 31 Mart'a kadar İstanbul'un her yerinde böyle mütevazı milyonlarca etiketi görecek" ifadelerini kullandı.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu Beylikdüzü'nde vatandaşları ziyaret etti.

Yerel seçimlere 53 gün kala İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, Beylikdüzü sokaklarında teşkilat üyeleri ile birlikte vatandaşları ve esnafı ziyaret etti.

Buğra Kavuncu, yerel seçim hazırlıklarını sahada sürdürmeye devam ederken adaylığının açıklanmasından bu yana afişlerinin asılmasına müsaade etmeyenlere de tepkisini gösterdi.

"Sokaklardayız, milletimize ulaşmaya çalışıyoruz"

Buğra Kavuncu, bugün gerçekleştirdiği Beylikdüzü ziyaretinde çalışmalarından söz ederken önüne engel koyanlara da sitem etmeyi ihmal etmedi. Kavuncu yaptığı açıklamasında; "Çok büyük bilboardlarımız belki yok, çok büyük duvarlara afişler asamıyoruz ama bir avuç bize gönül vermiş inanmış insanlarla her türlü baskıya, her türlü antidemokratik tavra rağmen yılmadan bıkmadan devam edeceğiz. Bize pankartlarımızı asacak yer vermeseler bile bunu öyle ya da böyle hangi gerekçeyle olursa olsun engelleseler bile hiçbir kuvvet bizi durduramayacak." dedi

"Bize bilboard astırmayanlar milyonlarca etiket görecek"

Beylikdüzü İYİ Parti ilçe teşkilatının hazırlattığı küçük etiketleri yapıştırarak konuşmasına devam eden Buğra Kavuncu; "Bize belki birkaç bilboard astırmayanlar 31 Mart'a kadar İstanbul'un her yerinde böyle mütevazı milyonlarca etiketi görecek" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.