İSTANBUL EFENDİLERİ - PİZZA BULLS CO BASKET MAÇ ÖZETİ

Spor 16.12.2023 - 20:15, Güncelleme: 19.12.2023 - 13:37
 

İSTANBUL EFENDİLERİ - PİZZA BULLS CO BASKET MAÇ ÖZETİ

İstanbul Efendileri ve Pizzabuzz CO Basketball Takımı arasındaki nefes kesen mücadelede, takımların başa baş bir performans sergilediği görüldü.
İstanbul Efendileri ve Pizzabuzz CO Basketball Takımı arasındaki nefes kesen mücadelede, takımların başa baş bir performans sergilediği görüldü. Maçın ilk çeyreğinde 21-21'lik eşitlikle başlayan müsabaka, ikinci çeyrekte de kıyasıya devam etti ve ilk yarı 43-43'lük bir skorla sona erdi. Ancak, üçüncü çeyrekte Pizzabuzz CO Basketball Takımı, 55-58'lik bir avantaj elde ederek öne geçti.   Son çeyreğe girilirken gerçekleşen çekişmeli anlar, İstanbul Efendileri'nin 68-71'lik skorla maçı kaybetmesiyle sonuçlandı. Zorlu mücadele boyunca her iki takım da müthiş bir performans sergilerken, Pizzabuzz CO'nun son çeyrekte sergilediği performans Efendilerin atışları kaçırmasıyla birleşince maçın sonucu da son saniyelerde belirlenmiş oldu.                              
İstanbul Efendileri ve Pizzabuzz CO Basketball Takımı arasındaki nefes kesen mücadelede, takımların başa baş bir performans sergilediği görüldü.

İstanbul Efendileri ve Pizzabuzz CO Basketball Takımı arasındaki nefes kesen mücadelede, takımların başa baş bir performans sergilediği görüldü. Maçın ilk çeyreğinde 21-21'lik eşitlikle başlayan müsabaka, ikinci çeyrekte de kıyasıya devam etti ve ilk yarı 43-43'lük bir skorla sona erdi. Ancak, üçüncü çeyrekte Pizzabuzz CO Basketball Takımı, 55-58'lik bir avantaj elde ederek öne geçti.

 

Son çeyreğe girilirken gerçekleşen çekişmeli anlar, İstanbul Efendileri'nin 68-71'lik skorla maçı kaybetmesiyle sonuçlandı. Zorlu mücadele boyunca her iki takım da müthiş bir performans sergilerken, Pizzabuzz CO'nun son çeyrekte sergilediği performans Efendilerin atışları kaçırmasıyla birleşince maçın sonucu da son saniyelerde belirlenmiş oldu.                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.