BAŞKAN ÇALIK’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE EVLENEN ÇİFTLERE SÜRPRİZ

Gündem 15.02.2024 - 13:12, Güncelleme: 15.02.2024 - 13:12
 

BAŞKAN ÇALIK’TAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE EVLENEN ÇİFTLERE SÜRPRİZ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen çiftlere sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı.
Hayatlarını birleştiren tüm çiftlere sağlık, huzur ve mutluluk dileyen Başkan Çalık, “Bu güzel gün bütün hayatınızın bütün anlarına eşlik eder. Her gününüz 14 Şubat gibi geçsin. Umarım bahtınız da yolunuz da açık olur. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.   Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen çiftlere sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı. Beylikdüzü Belediyesi Nikâh Salonu’na giden Başkan Çalık, nikâh hazırlığı yapan çiftleri ziyaret etti. Çiftlerle bir süre sohbet eden Başkan Çalık daha sonra İrem Nur Kara ve Yiğit Genç ile Selcan Coşkun ve Rıza Özgüler çiftlerinin nikâhını kıydı.  Dünya evine girmek için bu özel günü tercih eden çifte mutluluklar dileyen Başkan Çalık, evlilik cüzdanlarını gelin ve damatlara birlikte teslim etti. “Her gününüz 14 Şubat gibi geçsin” Nikah töreninde büyük heyecan yaşadığı görülen çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Çalık, “Dünya evine giren çiftlerimizin nikâhlarının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah uğurlu gelir. Bu güzel gün bütün hayatınızın bütün anlarına eşlik eder. Her gününüz 14 Şubat gibi geçsin. Umarım bahtınız da yolunuz da açık olur. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen çiftlere sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı.

Hayatlarını birleştiren tüm çiftlere sağlık, huzur ve mutluluk dileyen Başkan Çalık, “Bu güzel gün bütün hayatınızın bütün anlarına eşlik eder. Her gününüz 14 Şubat gibi geçsin. Umarım bahtınız da yolunuz da açık olur. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen çiftlere sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı. Beylikdüzü Belediyesi Nikâh Salonu’na giden Başkan Çalık, nikâh hazırlığı yapan çiftleri ziyaret etti. Çiftlerle bir süre sohbet eden Başkan Çalık daha sonra İrem Nur Kara ve Yiğit Genç ile Selcan Coşkun ve Rıza Özgüler çiftlerinin nikâhını kıydı.  Dünya evine girmek için bu özel günü tercih eden çifte mutluluklar dileyen Başkan Çalık, evlilik cüzdanlarını gelin ve damatlara birlikte teslim etti.

“Her gününüz 14 Şubat gibi geçsin”

Nikah töreninde büyük heyecan yaşadığı görülen çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Çalık,

“Dünya evine giren çiftlerimizin nikâhlarının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah uğurlu gelir. Bu güzel gün bütün hayatınızın bütün anlarına eşlik eder. Her gününüz 14 Şubat gibi geçsin. Umarım bahtınız da yolunuz da açık olur. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.