ÇATALCA’DA HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Sanat 02.03.2024 - 10:37, Güncelleme: 02.03.2024 - 10:27
 

ÇATALCA’DA HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Başkan Mesut Üner dönemimde adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, baş döndüren hizmetlerinin temel atma törenleri ve açılış törenleriyle rüya gibi günler yaşamaya devam ediyor.
Artık bölgemizde temel atma töreni ve açılış töreni denildiğinde akıllara hemen Çatalca ilçesi gelir oldu. Başkan Mesut Üner ile altın çağını yaşayan Çatalca halkı bu kez ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreninde yine hayal gibi bir güne şahitlik etti.   Çatalca’ya kültür, sanat, spor, sağlık ve eğitim gibi daha birçok alanda çağ atlatıp, ilçe Cumhuriyet tarihinin tartışmasız en başarılı belediye başkanı ünvanı halk tarafından uygun görülen Başkan Mesut Üner bu kez ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma törenini ilçe protokolü ve ilçe halkının yoğun katılımıyla birlikte gerçekleştirdi. Temel atma töreninden önce törene katılan katılımcılar tarafından büyük bir zevkle ve hayranlıkla izlenen ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ proje detayları, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı ve ‘’İşte Çatalca’nın özlediği ve beklediği kültür projesi bu.’’ dedirtti. ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ projesi tamamlandığında; 300 kişilik konferans salonu, 155 kişilik Nikah Salonu, 260 kişilik çok amaçlı salon ve 400 kişilik Düğün Salonu, bodrum katları ile birlikte toplam 8 katlı olarak inşa edilecek olup, müzik, fotoğraf, bilişim, ahşap, resim, seramik atölyeleri, engellilere yönelik resim ve bilişim atölyeleri, kafeterya, satış birimleri ve diğer ihtiyaç duyulan sosyal alanlar,              ilçe merkezinde; Atatürk Parkı’nın bitişiğinde ulaşım açısından en elverişli konumunda tasarlanan bu proje modern bir mimariye sahip ve ilçedeki her türlü sosyal etkinliklerin yapılabileceği bir buluşma noktası olarak tasarlanarak  sadece Çatalca’da değil, tüm bölgemiz ve İstanbul’da kültür-sanat anlamında büyük ses getirecek.   ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca gece-gündüz demeden durmadan her gün bir önceki günden daha azimli ve istekli bir çalışma temposuyla ilçemiz için çalıştık. Bugünlere geldiğimizde geriye dönüp şöyle baktığımızda Çatalca Cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerimizi görmenin sevinci anlatılmaz yaşanır. Yaptıklarımızda asla ama asla yetinmedik. Çünkü Çatalca halkımız her şeyin en muhteşemine layık ve Çatalca ilçemiz için ne yapsak azdır düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik. İşte bugünde ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma törenimizi hep beraber gerçekleştirdik. Projemiz en kısa sürede tamamlandığında sadece ilçemizin değil tüm bölgemizin kültür ve sanat adına gurur kaynağı olacak. Hayalleri gerçeğe dönüştürecek daha nice temel atma ve açılış törenlerimizde buluşmak umudu ve duasıyla ‘’Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töremiz hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.
Başkan Mesut Üner dönemimde adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, baş döndüren hizmetlerinin temel atma törenleri ve açılış törenleriyle rüya gibi günler yaşamaya devam ediyor.

Artık bölgemizde temel atma töreni ve açılış töreni denildiğinde akıllara hemen Çatalca ilçesi gelir oldu. Başkan Mesut Üner ile altın çağını yaşayan Çatalca halkı bu kez ‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreninde yine hayal gibi bir güne şahitlik etti.

 

Çatalca’ya kültür, sanat, spor, sağlık ve eğitim gibi daha birçok alanda çağ atlatıp, ilçe Cumhuriyet tarihinin tartışmasız en başarılı belediye başkanı ünvanı halk tarafından uygun görülen Başkan Mesut Üner bu kez ‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma törenini ilçe protokolü ve ilçe halkının yoğun katılımıyla birlikte gerçekleştirdi. Temel atma töreninden önce törene katılan katılımcılar tarafından büyük bir zevkle ve hayranlıkla izlenen ‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ proje detayları, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı ve ‘’İşte Çatalca’nın özlediği ve beklediği kültür projesi bu.’’ dedirtti. ‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ projesi tamamlandığında; 300 kişilik konferans salonu, 155 kişilik Nikah Salonu, 260 kişilik çok amaçlı salon ve 400 kişilik Düğün Salonu, bodrum katları ile birlikte toplam 8 katlı olarak inşa edilecek olup, müzik, fotoğraf, bilişim, ahşap, resim, seramik atölyeleri, engellilere yönelik resim ve bilişim atölyeleri, kafeterya, satış birimleri ve diğer ihtiyaç duyulan sosyal alanlar,              ilçe merkezinde; Atatürk Parkı’nın bitişiğinde ulaşım açısından en elverişli konumunda tasarlanan bu proje modern bir mimariye sahip ve ilçedeki her türlü sosyal etkinliklerin yapılabileceği bir buluşma noktası olarak tasarlanarak  sadece Çatalca’da değil, tüm bölgemiz ve İstanbul’da kültür-sanat anlamında büyük ses getirecek.

 

‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca gece-gündüz demeden durmadan her gün bir önceki günden daha azimli ve istekli bir çalışma temposuyla ilçemiz için çalıştık. Bugünlere geldiğimizde geriye dönüp şöyle baktığımızda Çatalca Cumhuriyet tarihine geçen hizmetlerimizi görmenin sevinci anlatılmaz yaşanır. Yaptıklarımızda asla ama asla yetinmedik. Çünkü Çatalca halkımız her şeyin en muhteşemine layık ve Çatalca ilçemiz için ne yapsak azdır düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik. İşte bugünde ‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma törenimizi hep beraber gerçekleştirdik. Projemiz en kısa sürede tamamlandığında sadece ilçemizin değil tüm bölgemizin kültür ve sanat adına gurur kaynağı olacak. Hayalleri gerçeğe dönüştürecek daha nice temel atma ve açılış törenlerimizde buluşmak umudu ve duasıyla ‘’ Çatalca Belediyesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’’ temel atma töremiz hayırlı ve uğurlu olsun.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.