BEYLİKDÜZÜ’NDE KÜLTÜR SANAT SEZONU MUHTEŞEM BİR KAPANIŞ YAPIYOR

Kültür 07.05.2024 - 12:16, Güncelleme: 07.05.2024 - 12:16
 

BEYLİKDÜZÜ’NDE KÜLTÜR SANAT SEZONU MUHTEŞEM BİR KAPANIŞ YAPIYOR

Beylikdüzü’nde mayıs boyunca kültür sanat rüzgârı esecek. Kültür sanat sezonunun son ayında konserler ve tiyatro oyunları (BAKSM) sanatseverlerle buluşacak.
Merkez; Altan Erkekli, Erkan Can, Güven Kıraç, Melek Baykal, Şevket Çoruh ve Sumru Yavrucuk gibi usta isimlerin geçit töreninde şahitlik edecek. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) mayıs ayında sahnelenecek birbirinden güzel konser ve tiyatro oyunlarıyla kültür sanat sezonunun kapanışını yapacak. Usta isimlerin adeta geçit törenine şahitlik edecek BAKSM’de bu ay; Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna”sı ile Anton Çehov’un “Ayı ve Bir Evlenme Teklifi” oyunu da dahil olmak üzere, tek kelimeyle dopdolu bir program İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. Usta sanatçılar Altan Erkekli ve Veysel Diker’in ortaoyunu geleneğine sanat müziğini de serpiştirerek sahneye uyarladığı hicivli güldürüsü “Ortadaki Oyun” da Beylikdüzü’nde seyircisini bekliyor olacak.  Mayıs ayı kesintisiz kahkaha vadediyor  Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz performanslarıyla Meksika Açmazı, seyircilerden aldıkları açmazlarla ve her biri birbirinden farklı bir sahne gösterisiyle, kesintisiz kahkaha vadediyor. Yıldıray Şahinler’in yönettiği, Levent Ülgen, Bahtiyar Engin, Erkan Can, Güven Kıraç’ın aynı sahneyi paylaştıkları Alevli Günler’de ise çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, izleyenleri ağlanacak hallerine güldürecekler.  Usta oyuncular BAKSM’de  Sermet Erkin’in illüzyon gösterisi, Rüştü Onur Atilla’nın başrolünde yer aldığı “On Yıl Sonra” oyunu, Nedim Saban’ın rekor kıran oyunu Şen Makas, Yurdaer Okur’dan Nazım Hikmet performansı, Tolga Pancaroğlu’ndan Fidel Castro’nun hayatı, Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun absürt güldürüsü “Bir Baba Hamlet” ve Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedisi “Shirley”, mayıs ayının yoğun programında birbirlerini izleyecekler. Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenen oyunları da mayıs ayı boyunca ücretsiz izlemek mümkün.  Türk müziğinin tüm renkleri burada!  Kültür sanat sezonunun son ayında Beylikdüzü müziğe de doyacak. Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, ay sonunda müzikseverlerle bulaşacak. Buna ilaveten ücretsiz konserler izleyicilerin beğenisine sunulacak. Koro ve solo olarak birbirinden güzel TSM konserleri BAKSM’de dinleyicisini bekliyor olacak. 
Beylikdüzü’nde mayıs boyunca kültür sanat rüzgârı esecek. Kültür sanat sezonunun son ayında konserler ve tiyatro oyunları (BAKSM) sanatseverlerle buluşacak.

Merkez; Altan Erkekli, Erkan Can, Güven Kıraç, Melek Baykal, Şevket Çoruh ve Sumru Yavrucuk gibi usta isimlerin geçit töreninde şahitlik edecek. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) mayıs ayında sahnelenecek birbirinden güzel konser ve tiyatro oyunlarıyla kültür sanat sezonunun kapanışını yapacak. Usta isimlerin adeta geçit törenine şahitlik edecek BAKSM’de bu ay; Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna”sı ile Anton Çehov’un “Ayı ve Bir Evlenme Teklifi” oyunu da dahil olmak üzere, tek kelimeyle dopdolu bir program İstanbullu sanatseverlerle buluşacak. Usta sanatçılar Altan Erkekli ve Veysel Diker’in ortaoyunu geleneğine sanat müziğini de serpiştirerek sahneye uyarladığı hicivli güldürüsü “Ortadaki Oyun” da Beylikdüzü’nde seyircisini bekliyor olacak. 

Mayıs ayı kesintisiz kahkaha vadediyor 

Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz performanslarıyla Meksika Açmazı, seyircilerden aldıkları açmazlarla ve her biri birbirinden farklı bir sahne gösterisiyle, kesintisiz kahkaha vadediyor. Yıldıray Şahinler’in yönettiği, Levent Ülgen, Bahtiyar Engin, Erkan Can, Güven Kıraç’ın aynı sahneyi paylaştıkları Alevli Günler’de ise çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, izleyenleri ağlanacak hallerine güldürecekler. 

Usta oyuncular BAKSM’de 

Sermet Erkin’in illüzyon gösterisi, Rüştü Onur Atilla’nın başrolünde yer aldığı “On Yıl Sonra” oyunu, Nedim Saban’ın rekor kıran oyunu Şen Makas, Yurdaer Okur’dan Nazım Hikmet performansı, Tolga Pancaroğlu’ndan Fidel Castro’nun hayatı, Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun absürt güldürüsü “Bir Baba Hamlet” ve Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedisi “Shirley”, mayıs ayının yoğun programında birbirlerini izleyecekler. Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenen oyunları da mayıs ayı boyunca ücretsiz izlemek mümkün. 

Türk müziğinin tüm renkleri burada! 

Kültür sanat sezonunun son ayında Beylikdüzü müziğe de doyacak. Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Ahmet Aslan, ay sonunda müzikseverlerle bulaşacak. Buna ilaveten ücretsiz konserler izleyicilerin beğenisine sunulacak. Koro ve solo olarak birbirinden güzel TSM konserleri BAKSM’de dinleyicisini bekliyor olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.