RECEP EROL LANSMAN TOPLANTISI DÜZENLEDİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 24.02.2024 - 20:00, Güncelleme: 24.02.2024 - 19:39
 

RECEP EROL LANSMAN TOPLANTISI DÜZENLEDİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol'un projelerini anlattığı lansman toplantısı Kaya Fuar & Kongre Oteli'nde gerçekleşti.
Etkinliğe AK Parti Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, AK Parti İl Başkan Vekili Akın Bayram, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ile birlikte çok sayıda partili ve parti destekçisi katılım gösterdi. Büyükçekmece Belediyesi'nin geride bıraktığımız 6 dönemdeki icraatlerini eleştiren Çelik, mevcut belediye başkanı Hasan Akgün'e seslenerek "Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil de biz gelelim Büyükçekmece'mizi yönetmeye" diye seslendi. Zengin ise Büyükçekmece'nin çok daha önceden kazanılması gerektiğini belirtirken "İcraatler önemli. Fakat icraatlerden daha önde olan şey siyaseten seçmeni ikna edebilmektir" dedi. AK Parti İstanbul İl Başkan Vekili Akın Bayram ise "22 yıldır Cumhurbaşkanı'mıza ve partimize olan desteğiniz ve bağlılığınız için teşekkür ediyorum. Hem Büyükçekmece'de hem de İstanbul'da fetret devri bitecek." diyerek AK Parti Büyükçekmece teşkilatına olan teveccühlerini bildirdi. Günün en önemli ismi AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ise projelerini oldukça detaylı bir şekilde anlattığı bir sunum gerçekleştirdi. Eğitimden kent planına, sosyal hizmetlerden yaşlı bakım evlerine, kapalı pazar yerlerinden otoparklara kadar birçok konuya değinen Erol "Geçmiş yönetim hangi icraatleri yaptı da bize ne bırakacak? 1 Nisan sabahında hangi hizmetleri devralacağız. Biz, onların bugüne kadar yapması gereken hizmetlerin de üzerine koyarak hizmet edeceğiz. 'Onlar gelirse festivalleri, kültür-sanat etkinliklerini iptal edecekler' diyorlar. Asıl biz yönetime geldiğimizde onların yaptığından daha geniş katılımlı, daha geniş yelpazede çok daha büyük festivaller düzenleyeceğiz. Bundan emin olun" sözleriyle hem kendilerine olan güvenlerini vurguladı hem de mevcut yönetimi topa tuttu. Program, meclis üyelerinin takdimiyle sona erdi.
Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol'un projelerini anlattığı lansman toplantısı Kaya Fuar & Kongre Oteli'nde gerçekleşti.

Etkinliğe AK Parti Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, AK Parti İl Başkan Vekili Akın Bayram, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ile birlikte çok sayıda partili ve parti destekçisi katılım gösterdi.
Büyükçekmece Belediyesi'nin geride bıraktığımız 6 dönemdeki icraatlerini eleştiren Çelik, mevcut belediye başkanı Hasan Akgün'e seslenerek "Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil de biz gelelim Büyükçekmece'mizi yönetmeye" diye seslendi.
Zengin ise Büyükçekmece'nin çok daha önceden kazanılması gerektiğini belirtirken "İcraatler önemli. Fakat icraatlerden daha önde olan şey siyaseten seçmeni ikna edebilmektir" dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkan Vekili Akın Bayram ise "22 yıldır Cumhurbaşkanı'mıza ve partimize olan desteğiniz ve bağlılığınız için teşekkür ediyorum. Hem Büyükçekmece'de hem de İstanbul'da fetret devri bitecek." diyerek AK Parti Büyükçekmece teşkilatına olan teveccühlerini bildirdi.
Günün en önemli ismi AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ise projelerini oldukça detaylı bir şekilde anlattığı bir sunum gerçekleştirdi. Eğitimden kent planına, sosyal hizmetlerden yaşlı bakım evlerine, kapalı pazar yerlerinden otoparklara kadar birçok konuya değinen Erol "Geçmiş yönetim hangi icraatleri yaptı da bize ne bırakacak? 1 Nisan sabahında hangi hizmetleri devralacağız. Biz, onların bugüne kadar yapması gereken hizmetlerin de üzerine koyarak hizmet edeceğiz. 'Onlar gelirse festivalleri, kültür-sanat etkinliklerini iptal edecekler' diyorlar. Asıl biz yönetime geldiğimizde onların yaptığından daha geniş katılımlı, daha geniş yelpazede çok daha büyük festivaller düzenleyeceğiz. Bundan emin olun" sözleriyle hem kendilerine olan güvenlerini vurguladı hem de mevcut yönetimi topa tuttu.
Program, meclis üyelerinin takdimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.