MUSTAFA GÜNAYDIN PROJE TANITIM LANSMANI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 11.03.2024 - 18:20, Güncelleme: 11.03.2024 - 18:36
 

MUSTAFA GÜNAYDIN PROJE TANITIM LANSMANI (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın'ın lansman toplantısı Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.
Mustafa Günaydın ve ekibinin Beylikdüzü için hazırladığı projeleri tanıttığı etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çelik, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Nurcan Tezer, AKP ve MHP Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili katıldı. AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çelik'in kısa açılış konuşmasından sonra mikrofonu MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Nurcan Tezer aldı. Mustafa Günaydın'ın başkanlığı için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Tezer, "31 Mart Yerel Seçimleri'ne giderken biz de Cumhur İttifakı olarak genel başkanımızın talimatıyla 'Cumhur bizim, Türkiye hepimizin' temalı çalışmalarımıza devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı Beylikdüzü'nde inşallah 'Başkan Mustafa Günaydın' demek için biz de gururla, onurla çalışıyoruz. Canla başla ayırmadan, ayrışmadan Mustafa Günaydın Başkan'ı bu şekilde alkışlamak istiyoruz" sözleriyle Cumhur İttifakı'nın tek yumruk olduğunu söyledi. Tezer'den sonra söz Ak Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel'indi. Yüksel, "İnanıyorum ki Cumhur İttifakı'nın adayı Mustafa Günaydın, 1 Nisan'da, burada, Beylikdüzü'nde belediye başkanı olacak ve biraz sonra bize sunacağı projelerle inşallah burada belediye başkanı olarak hizmet etmeye başlayacak" sözleriyle Günaydın'a olan inancını belirtti. Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da "Size Esenyurt'tan, diğer ak kadrolardan selam getirdim. Buradaki hiçbir emeğimiz boşa gitmeyecek." diyerek seçim için yapılan çalışmaların bir kayıp olarak görülmemesi gerektiğini ifade etti. Ayrım'dan sonra kürsüye geçen Mustafa Günaydın da projelerini bir bir anlattı. Eğitimden sokak hayvanlarına, ulaşımdan sosyal tesislere, park ve bahçelerden piknik ve pazar alanlarına kadar birçok konuda farklı projeler sunan Günaydın ayrıca seçimden çok umutlu olduğunu da belirtti. Günaydın, projelerinin lansmanından sonra belediye meclisi üye listesini açıklayarak programı sonlandırdı.
Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın'ın lansman toplantısı Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Mustafa Günaydın ve ekibinin Beylikdüzü için hazırladığı projeleri tanıttığı etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çelik, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Nurcan Tezer, AKP ve MHP Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili katıldı.
AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çelik'in kısa açılış konuşmasından sonra mikrofonu MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Nurcan Tezer aldı. Mustafa Günaydın'ın başkanlığı için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Tezer, "31 Mart Yerel Seçimleri'ne giderken biz de Cumhur İttifakı olarak genel başkanımızın talimatıyla 'Cumhur bizim, Türkiye hepimizin' temalı çalışmalarımıza devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı Beylikdüzü'nde inşallah 'Başkan Mustafa Günaydın' demek için biz de gururla, onurla çalışıyoruz. Canla başla ayırmadan, ayrışmadan Mustafa Günaydın Başkan'ı bu şekilde alkışlamak istiyoruz" sözleriyle Cumhur İttifakı'nın tek yumruk olduğunu söyledi.
Tezer'den sonra söz Ak Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel'indi. Yüksel, "İnanıyorum ki Cumhur İttifakı'nın adayı Mustafa Günaydın, 1 Nisan'da, burada, Beylikdüzü'nde belediye başkanı olacak ve biraz sonra bize sunacağı projelerle inşallah burada belediye başkanı olarak hizmet etmeye başlayacak" sözleriyle Günaydın'a olan inancını belirtti.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da "Size Esenyurt'tan, diğer ak kadrolardan selam getirdim. Buradaki hiçbir emeğimiz boşa gitmeyecek." diyerek seçim için yapılan çalışmaların bir kayıp olarak görülmemesi gerektiğini ifade etti.
Ayrım'dan sonra kürsüye geçen Mustafa Günaydın da projelerini bir bir anlattı. Eğitimden sokak hayvanlarına, ulaşımdan sosyal tesislere, park ve bahçelerden piknik ve pazar alanlarına kadar birçok konuda farklı projeler sunan Günaydın ayrıca seçimden çok umutlu olduğunu da belirtti. Günaydın, projelerinin lansmanından sonra belediye meclisi üye listesini açıklayarak programı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.