BEYLİKDÜZÜ'NÜN ADAYLARI BELLİ OLDU

Siyaset 05.02.2024 - 13:03, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:03
 

BEYLİKDÜZÜ'NÜN ADAYLARI BELLİ OLDU

31 Mart yerel seçimlerine 2 aydan kısa bir süre kaldı. Beylikdüzü'nde yaklaşan yerel seçim öncesi neredeyse tüm siyasi partiler adaylarını belirledi.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinin aksine bu seçimde hemen hemen tüm siyasi partiler Beylikdüzü Belediye Başkan Adaylığı noktasında ittifaksız kendi adaylarını çıkarttı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık CHP'nin tekrar adayı olurken, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevini 3 yılı aşkın süredir yürüten Mustafa Günaydın ise Ak Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak bu süreçte vatandaşın karşısına çıkacak. Günaydın'ın adaylığının netleşmesi ile beraber bu süreçte Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan ve geçmişte Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevi de üstlenmiş isimlerden Vehbi Orakçı sürpriz bir hamle ile Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olma kararı aldı. 2019 yerel seçimlerinde CHP ile ittifak olarak seçime giren İYİ Parti ise bu seçimde aday çıkartma kararı aldı. Geçmişte 4 yıl boyunca İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevi yürüten ve devamında İYİ Parti GİK üyeliğine seçilen Erol Karapınar'ı bu seçimde Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak sahaya sürdü. Yakın geçmişte kurulan ve 14 Mayıs 2023 yılında gerçekleştirilen seçimlerde "6'lı masa" olarak tanımlanan Millet ittifakı bileşenlerinden DEVA Partisi ve Gelecek Partisi de 31 Mart yerel seçimleri için Beylikdüzü'nde aday çıkartma kararı aldı. Bu noktada DEVA Partisi, geçmişte İl Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olan Cem Birtürk Avşar ile Beylikdüzü halkının karşısına çıkmaya hazırlanırken, Gelecek Partisi ise yaklaşık 4 yıldır ilçe başkanlığı görevi yürüten Nevzat Altıtok'u Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak belirledi.
31 Mart yerel seçimlerine 2 aydan kısa bir süre kaldı. Beylikdüzü'nde yaklaşan yerel seçim öncesi neredeyse tüm siyasi partiler adaylarını belirledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin aksine bu seçimde hemen hemen tüm siyasi partiler Beylikdüzü Belediye Başkan Adaylığı noktasında ittifaksız kendi adaylarını çıkarttı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık CHP'nin tekrar adayı olurken, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevini 3 yılı aşkın süredir yürüten Mustafa Günaydın ise Ak Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak bu süreçte vatandaşın karşısına çıkacak.

Günaydın'ın adaylığının netleşmesi ile beraber bu süreçte Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adayı olan ve geçmişte Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevi de üstlenmiş isimlerden Vehbi Orakçı sürpriz bir hamle ile Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olma kararı aldı.

2019 yerel seçimlerinde CHP ile ittifak olarak seçime giren İYİ Parti ise bu seçimde aday çıkartma kararı aldı. Geçmişte 4 yıl boyunca İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevi yürüten ve devamında İYİ Parti GİK üyeliğine seçilen Erol Karapınar'ı bu seçimde Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak sahaya sürdü.

Yakın geçmişte kurulan ve 14 Mayıs 2023 yılında gerçekleştirilen seçimlerde "6'lı masa" olarak tanımlanan Millet ittifakı bileşenlerinden DEVA Partisi ve Gelecek Partisi de 31 Mart yerel seçimleri için Beylikdüzü'nde aday çıkartma kararı aldı. Bu noktada DEVA Partisi, geçmişte İl Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olan Cem Birtürk Avşar ile Beylikdüzü halkının karşısına çıkmaya hazırlanırken, Gelecek Partisi ise yaklaşık 4 yıldır ilçe başkanlığı görevi yürüten Nevzat Altıtok'u Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.