ÇALIK'TAN PROJE LANSMANI: YEPYENİ BİR BEYLİKDÜZÜ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 15.03.2024 - 17:09, Güncelleme: 15.03.2024 - 17:39
 

ÇALIK'TAN PROJE LANSMANI: YEPYENİ BİR BEYLİKDÜZÜ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık'ın proje tanıtım lansmanı Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, Parti Meclisi Üyesi Volkan Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları MYK Üyesi Feyziye Şahin, İstanbul Milletvekilleri Engin Altay, Zeynel Emre ve Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, CHP İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’ın yanı sıra STK temsilcileri, iş insanları, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği organizasyonda Başkan Çalık detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Hologram teknolojisi ile de kısa bir giriş konuşması yapan Çalık, böylece seçimi kazanırsa yeni dönemde de teknolojiye büyük bir önem vereceğinin sinyallerini de vermiş oldu. Beylikdüzü’nde üç büyük değişim “Yıldızlaşan Beylikdüzü” dönemini başlattıklarını söyleyen Başkan Çalık, “Yeni Beylikdüzü’nde 3 büyük değişime hazır olun. Bunlardan ilki kaynaklarımızı etkili ve güçlü kullanmak,  ikincisi ürettiğimizi tüketmek, üçüncüsü ise kazanmak ve kazandırmak üzerine olacak.  Tüketim ortaklığı ile aile bütçelerimiz için katma değer sağlayacağız. Bu yeni model Türkiye’ye ve dünyaya ilham olacak. Huzurlu, mutlu ve bereketli bir kent olacağız” diyerek yeni dönemin ipuçlarını verdi. Geçtiğimiz beş yıllık süreçte tam 252 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çalık, önümüzdeki beş yıl için de çok iyi hazırlandıklarını ve Beylikdüzü'nü hem spor, hem moda anlamında ulusal ve uluslararası bir merkez yapmak istediklerini söyledi. "Keyifle yaşanabilen bir kent oluşturduk. İçi yaşam dolu, çevreye saygılı binalar inşa ettik. Kıymetli komşularım, bana soruyorlar; 'Bu kadar projeyi 5 yılda nasıl yaptınız'. Cevap o kadar basit ki: Biz bu kenti çok sevdik. Beylikdüzü'nü çok sevdik. İstanbul'un ilk şehir plancısı belediye başkanı olarak her zaman iddialı oldum. Bugünü kurtaran değil, yarını kuran olmak için yola çıktık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği rotadan asla taviz vermedik. 'İstanbul' dedik. 'Pusulamız Beylikdüzü, tam yol ileri Beylikdüzü' dedik. Rotamız Cumhuriyet, pusulamız Beylikdüzü oldu. İlhamımız Atatürk, pusulamız Beylikdüzü oldu. Şimdi gelin hep birlikte bambaşka bir geleceği, Beylikdüzü'nün yeni geleceğini konuşalım." diyen Çalık, önümüzdeki beş yıllık projeleri kapsamında detaylı bir sunum yaptı. Mehmet Murat Çalık'ın proje sunumundan sonra meclis üyesi adaylarının tanıtımıyla etkinlik sona erdi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık'ın proje tanıtım lansmanı Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, Parti Meclisi Üyesi Volkan Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları MYK Üyesi Feyziye Şahin, İstanbul Milletvekilleri Engin Altay, Zeynel Emre ve Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, CHP İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’ın yanı sıra STK temsilcileri, iş insanları, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği organizasyonda Başkan Çalık detaylı bir sunum gerçekleştirdi.
Hologram teknolojisi ile de kısa bir giriş konuşması yapan Çalık, böylece seçimi kazanırsa yeni dönemde de teknolojiye büyük bir önem vereceğinin sinyallerini de vermiş oldu.

Beylikdüzü’nde üç büyük değişim

“Yıldızlaşan Beylikdüzü” dönemini başlattıklarını söyleyen Başkan Çalık, “Yeni Beylikdüzü’nde 3 büyük değişime hazır olun. Bunlardan ilki kaynaklarımızı etkili ve güçlü kullanmak,  ikincisi ürettiğimizi tüketmek, üçüncüsü ise kazanmak ve kazandırmak üzerine olacak.  Tüketim ortaklığı ile aile bütçelerimiz için katma değer sağlayacağız. Bu yeni model Türkiye’ye ve dünyaya ilham olacak. Huzurlu, mutlu ve bereketli bir kent olacağız” diyerek yeni dönemin ipuçlarını verdi.

Geçtiğimiz beş yıllık süreçte tam 252 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çalık, önümüzdeki beş yıl için de çok iyi hazırlandıklarını ve Beylikdüzü'nü hem spor, hem moda anlamında ulusal ve uluslararası bir merkez yapmak istediklerini söyledi.
"Keyifle yaşanabilen bir kent oluşturduk. İçi yaşam dolu, çevreye saygılı binalar inşa ettik. Kıymetli komşularım, bana soruyorlar; 'Bu kadar projeyi 5 yılda nasıl yaptınız'. Cevap o kadar basit ki: Biz bu kenti çok sevdik. Beylikdüzü'nü çok sevdik. İstanbul'un ilk şehir plancısı belediye başkanı olarak her zaman iddialı oldum. Bugünü kurtaran değil, yarını kuran olmak için yola çıktık.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği rotadan asla taviz vermedik. 'İstanbul' dedik. 'Pusulamız Beylikdüzü, tam yol ileri Beylikdüzü' dedik. Rotamız Cumhuriyet, pusulamız Beylikdüzü oldu. İlhamımız Atatürk, pusulamız Beylikdüzü oldu.
Şimdi gelin hep birlikte bambaşka bir geleceği, Beylikdüzü'nün yeni geleceğini konuşalım." diyen Çalık, önümüzdeki beş yıllık projeleri kapsamında detaylı bir sunum yaptı.
Mehmet Murat Çalık'ın proje sunumundan sonra meclis üyesi adaylarının tanıtımıyla etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.