ÇAKMAKLI ATATÜRK SOSYAL TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Yaşam 11.03.2024 - 10:53, Güncelleme: 11.03.2024 - 10:53
 

ÇAKMAKLI ATATÜRK SOSYAL TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Büyükçekmece Belediyesi’nce Çakmaklı Mahallesi’nde yaptırılan muhteşem Çakmaklı Atatürk Sosyal Tesisi mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği törenle hizmete açıldı.
Büyükçekmece Belediyesi’nden Çakmaklı Mahallesi’ne benzersiz tesis Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Çakmaklı Mahallesi için projelendirdiği ve önümüzdeki dönem ilçenin 24 mahallesinde yapılması planlanan benzersiz tesis, sosyal tesis, kütüphane, mahalle muhtarlığı, spor tesisleri, çocuk oyun alanları ve sosyal donatı alanlarını içinde barındırıyor. Proje kapsamında, deprem riski taşıdığı için yıkılan ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan caminin yerine de Çakmaklı Atatürk Camii inşa ediliyor. Örnek proje 24 mahalleye yayılacak Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çakmaklı mahallesinde yaptırılan Atatürk Sosyal Tesisi ve Atatürk Camii’nin toplamda 8 bin 500 metrekare alanı kapsadığını belirterek, sosyal tesisin örnek bir proje olduğunu ve önümüzdeki dönemde de her mahalleye aynı tesisin yapılacağını söyledi. Törende ilk olarak Çakmaklı Mahalle Muhtarlığı binası ve Atatürk büstünün açılış töreni yapıldı. Ardından da Atatürk Sosyal Tesisi’nin kurdelası kesilerek mahalle halkının hizmetine açıldı. Açılış törenlerinin ardından Başkan Akgün, Çakmaklı Mahalle Muhtarı Sercan Türker ve mahalle halkıyla birlikte tesisi gezdi. Açılış törenine belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanış ıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Büyükçekmece Belediyesi’nce Çakmaklı Mahallesi’nde yaptırılan muhteşem Çakmaklı Atatürk Sosyal Tesisi mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği törenle hizmete açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi’nden Çakmaklı Mahallesi’ne benzersiz tesis

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Çakmaklı Mahallesi için projelendirdiği ve önümüzdeki dönem ilçenin 24 mahallesinde yapılması planlanan benzersiz tesis, sosyal tesis, kütüphane, mahalle muhtarlığı, spor tesisleri, çocuk oyun alanları ve sosyal donatı alanlarını içinde barındırıyor. Proje kapsamında, deprem riski taşıdığı için yıkılan ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan caminin yerine de Çakmaklı Atatürk Camii inşa ediliyor.

Örnek proje 24 mahalleye yayılacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çakmaklı mahallesinde yaptırılan Atatürk Sosyal Tesisi ve Atatürk Camii’nin toplamda 8 bin 500 metrekare alanı kapsadığını belirterek, sosyal tesisin örnek bir proje olduğunu ve önümüzdeki dönemde de her mahalleye aynı tesisin yapılacağını söyledi. Törende ilk olarak Çakmaklı Mahalle Muhtarlığı binası ve Atatürk büstünün açılış töreni yapıldı. Ardından da Atatürk Sosyal Tesisi’nin kurdelası kesilerek mahalle halkının hizmetine açıldı. Açılış törenlerinin ardından Başkan Akgün, Çakmaklı Mahalle Muhtarı Sercan Türker ve mahalle halkıyla birlikte tesisi gezdi. Açılış törenine belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanış ıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.