İBB, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU

Dünya 26.12.2023 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 12:09
 

İBB, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTTU

İBB, şehitlerimiz için Mevlit programı icra etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, İstanbul’daki mahalle muhtarlarıyla birlikte şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavet ettirdi ve Mevlid-i Şerif okuttu. Yapılan dualarla vatanları uğruna canlarını veren şehitlerimizin ruhları şad edildi. Fatih Şehzade Camii’nde İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, çok sayıda muhtar ile İBB Bürokratları Oktay Özel, Arif Gürkan Alpay, Yiğit Oğuz Duman, Murat Yazıcı, Mehmet Mandacı, Erdal Celal Aksoy, Serap Öbekçi, Ayhan Taş, Emre Dündar, Güray Ünseven ile eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, siyasiler ve meclis üyeleri de katıldı.                                                                                                                                                                                                       
İBB, şehitlerimiz için Mevlit programı icra etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, İstanbul’daki mahalle muhtarlarıyla birlikte şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavet ettirdi ve Mevlid-i Şerif okuttu. Yapılan dualarla vatanları uğruna canlarını veren şehitlerimizin ruhları şad edildi.

Fatih Şehzade Camii’nde İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, çok sayıda muhtar ile İBB Bürokratları Oktay Özel, Arif Gürkan Alpay, Yiğit Oğuz Duman, Murat Yazıcı, Mehmet Mandacı, Erdal Celal Aksoy, Serap Öbekçi, Ayhan Taş, Emre Dündar, Güray Ünseven ile eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, siyasiler ve meclis üyeleri de katıldı.                                                                                                                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.