ORAKÇI'DAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siyaset 13.03.2024 - 13:25, Güncelleme: 13.03.2024 - 13:25
 

ORAKÇI'DAN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı Işıldak Düğün & Davet Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte Beylikdüzülü kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.
Etkinliğe Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz de katılım sağladı. Kadınlar gününün yanı sıra yaklaşan seçime de değinen Orakçı bir biri ardına vaatlerini sıraladı. Ulaşımdan sokak hayvanlarına, spordan sosyal tesislere birçok konuda projelerini anlattı. "Sosyal tesislerimizin sayısını 10'a çıkaracağız ve Beymarket'i kuracağız. İlk şubeyi de nisanda açıyoruz. Sene sonuna kadar da 10 şube açıyoruz. Yaşam Vadisi'ni denize bağlıyoruz. Metrobüsü tramvayla vadiye bağlayacağız. Hayvanlar bize Allah'ın emaneti. Sokak hayvanları için bir barınak yoktu. Peki biz ne yaptık? Çit bulduk, barınak yaptık, veteriner getirdik, hayvan dostlarımıza hak ettikleri hizmeti sağladık." açıklamalarında bulunan Yeniden Refah adayının etkinliği Beylikdüzülü kadınlara plaket takdimiyle sona erdi.
Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı Işıldak Düğün & Davet Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte Beylikdüzülü kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Etkinliğe Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz de katılım sağladı.
Kadınlar gününün yanı sıra yaklaşan seçime de değinen Orakçı bir biri ardına vaatlerini sıraladı. Ulaşımdan sokak hayvanlarına, spordan sosyal tesislere birçok konuda projelerini anlattı.
"Sosyal tesislerimizin sayısını 10'a çıkaracağız ve Beymarket'i kuracağız. İlk şubeyi de nisanda açıyoruz. Sene sonuna kadar da 10 şube açıyoruz. Yaşam Vadisi'ni denize bağlıyoruz. Metrobüsü tramvayla vadiye bağlayacağız. Hayvanlar bize Allah'ın emaneti. Sokak hayvanları için bir barınak yoktu. Peki biz ne yaptık? Çit bulduk, barınak yaptık, veteriner getirdik, hayvan dostlarımıza hak ettikleri hizmeti sağladık." açıklamalarında bulunan Yeniden Refah adayının etkinliği Beylikdüzülü kadınlara plaket takdimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.