BELEDİYE FIRINLARDA GRAMAJ VE HİJYEN DENETİMİ YAPTI

Sağlık 24.03.2023 - 09:57, Güncelleme: 18.12.2023 - 02:03
 

BELEDİYE FIRINLARDA GRAMAJ VE HİJYEN DENETİMİ YAPTI

Büyükçekmece Belediyesi Ruhsat Denetim ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayının ilk gününde ilçe genelindeki fırın ve pastaneleri denetledi.
Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak için denetimlerini sıklaştıran belediye ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastane, fırın ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerini denetliyor.   Hijyen koşullarına uymayanlar uyarıldı   Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan ayının vazgeçilmezi pide üretimi yapan fırınlarda hijyen ve gramaj üzerinde kontroller yaptı. Fırınların imalathane, depo, mutfak, banyo, tuvaletlerini denetlenirken ayrıca çalışanların kılık kıyafet ve temizlik kontrolü yapıldı. Hijyen kurallarına uymayan ve eksik gramajla ekmek satan fırınlara ceza kesildi. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerini Ramazan ayında daha da sıklaştıracak.
Büyükçekmece Belediyesi Ruhsat Denetim ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayının ilk gününde ilçe genelindeki fırın ve pastaneleri denetledi.

Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak için denetimlerini sıklaştıran belediye ekipleri, ilçede faaliyet gösteren pastane, fırın ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerini denetliyor.

 

Hijyen koşullarına uymayanlar uyarıldı

 

Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan ayının vazgeçilmezi pide üretimi yapan fırınlarda hijyen ve gramaj üzerinde kontroller yaptı. Fırınların imalathane, depo, mutfak, banyo, tuvaletlerini denetlenirken ayrıca çalışanların kılık kıyafet ve temizlik kontrolü yapıldı. Hijyen kurallarına uymayan ve eksik gramajla ekmek satan fırınlara ceza kesildi. Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerini Ramazan ayında daha da sıklaştıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.