DÜNYANIN EN İYİ BAFRA PİDESİ BEYLİKDÜZÜ'NDE

Dünya 23.09.2024 - 15:38, Güncelleme: 25.09.2024 - 00:24
 

DÜNYANIN EN İYİ BAFRA PİDESİ BEYLİKDÜZÜ'NDE

Beylikdüzü’ne Bafra pidesinin eşsiz lezzetini getiren Rahman Bekir, yenilenen ve genişleyen işletmesinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.
Açılışa ilgi yoğun olurken, kurdeleyi Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kesti. Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak ve Trabzonspor’un unutulmaz futbolcusu Hami Mandıra ve Samsunspor kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da törene katılanlar arasında yer aldı. Ünlü futbolcular Çolak ve Mandıralı, Bafra pidesinin lezzetini överek Rahman Bekir’e tebriklerini ilettiler.  Açılışta spor dünyasının yanı sıra siyasi çevrelerden de birçok katılımcı yer aldı. Bölgedeki hemen hemen tüm muhtarlar, siyasi partilerin ilçe başkanları, ilçe başkan yardımcıları ve yöneticileri de bu özel günde Bekir’i yalnız bırakmadı. Program boyunca hem pide çeşitleri hem de samimi atmosfer, davetlilerden tam not aldı. Bafra pidesiyle dikkat çeken işletme, yeni konsepti ve 200 kişilik kapasitesiyle Beylikdüzü’nde gastronomi dünyasında adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Rahman Bekir, açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, işletmenin her geçen gün daha da büyüyeceği ve farklı lezzetlerle hizmet vermeye devam edeceğini belirtti. Açılıştan kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise "İşletme sahibi Rahman Bekir yaptığı her işi aşkla yapan, sevgisini içine katan bir kardeşimiz. Kendi deyimi ile Dünya'nın en güzel Bafra pidesini ürettiğini söylüyor. Yakın zamanda ilçemizden tayin olan geçmiş dönem kaymakamımızın yeni görev yeri Bafra. Kendisi yakın zamanda beni aradı ve 'gerçekten dünyanın en iyi Bafra pidesi Bekra'ymış. Ben Bafra'da böylesini görmedim' dedi. Bu anlamda Rahman kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.
Beylikdüzü’ne Bafra pidesinin eşsiz lezzetini getiren Rahman Bekir, yenilenen ve genişleyen işletmesinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Açılışa ilgi yoğun olurken, kurdeleyi Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kesti. Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak ve Trabzonspor’un unutulmaz futbolcusu Hami Mandıra ve Samsunspor kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da törene katılanlar arasında yer aldı. Ünlü futbolcular Çolak ve Mandıralı, Bafra pidesinin lezzetini överek Rahman Bekir’e tebriklerini ilettiler. 

Açılışta spor dünyasının yanı sıra siyasi çevrelerden de birçok katılımcı yer aldı. Bölgedeki hemen hemen tüm muhtarlar, siyasi partilerin ilçe başkanları, ilçe başkan yardımcıları ve yöneticileri de bu özel günde Bekir’i yalnız bırakmadı. Program boyunca hem pide çeşitleri hem de samimi atmosfer, davetlilerden tam not aldı.

Bafra pidesiyle dikkat çeken işletme, yeni konsepti ve 200 kişilik kapasitesiyle Beylikdüzü’nde gastronomi dünyasında adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Rahman Bekir, açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, işletmenin her geçen gün daha da büyüyeceği ve farklı lezzetlerle hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Açılıştan kısa bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ise "İşletme sahibi Rahman Bekir yaptığı her işi aşkla yapan, sevgisini içine katan bir kardeşimiz. Kendi deyimi ile Dünya'nın en güzel Bafra pidesini ürettiğini söylüyor. Yakın zamanda ilçemizden tayin olan geçmiş dönem kaymakamımızın yeni görev yeri Bafra. Kendisi yakın zamanda beni aradı ve 'gerçekten dünyanın en iyi Bafra pidesi Bekra'ymış. Ben Bafra'da böylesini görmedim' dedi. Bu anlamda Rahman kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve caddegazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.